Uusitut sektori- ja maaindeksivertailut on julkaistu

Piksun analyysit osioon on nyt uusittu Sektori- ja maaindeksien listat uudella laskentatavalla.

Analyysit kohdassa on nyt uudenlainen sektoreiden ja ETF:en vertailu. Sivuilta näkee eri instrumenttien aikakehityksen viiden vuoden ajalta, aikajännettä voi myös vaihtaa mielensä mukaan. Sivuilla on myös listattu vanhaan tapaan eri instrumentit P/E ja P/B mukaan.

Kolmannessa taulukossa on laskettu eri maiden nousupotentiaalit ottaen huomioon sivun ylhäällä olevat tunnusluvut. Vaikutuskertoimiin voi tutustua kuvan alla olevan taulukon avulla. Instrumenttien mahdolliset nousupotentiaalit on merkattu plussilla ja miinuksilla.

Sivut on generoitu Unisolver Ltd:n tekemällä salkunhallintaohjelmalla ja uudet datat päivitetään sen avulla Piksuun kuukausittain. Sivun yläosassa lukee päivämäärä, jolloin datat on haettu netistä.

Kuva esittää tämän hetkistä ETF:en nousupotentiaali.

Alla on suorat linkit kyseisiin sivuihin, joista asiaan voi tutustua tarkemmin:

Maaindeksit

Sektori-indeksit

Otan mielelläni vastaan kommentteja, kysymyksiä ja kehitysehdotuksia. Niitä voi lähettää osoitteeseen nyman.lauri(at)gmail.com.

 

Related Posts

Talous

”Jotain tarttis tehrä”

7.2.2024 Sauli Niinistö valtiopäivien avajaisissa lausui: ”Suomessa ei ole ollut merkittävää reaalista talouskasvua kuuteentoista vuoteen. Samana aikana julkisen sektorin huolestuttavan tuntuva velkaantuminen on jatkunut. On