Jyrkin Lista

Lista päivitetään noin viikon välein. Viimeksi päivitetty 14.5.2022.

ORIOLA putosi väliaikaisesti listalta yhtiön tulevien yritysjärjestelyiden johdosta. Yhtiö palaa listoille, kun järjestelyt on saatu tehtyä ja arvonmäärityksen kannalta oleelliset luvut saa tulosraportista selville.

TÄRKEÄÄ: Lue vastuunrajaus taulukon alapuolelta!

Yhtiön nimen linkistä aukeaa PDF-muotoinen yritys sijoituskohteena -raportti.

VASTUUNRAJAUS

Esitetyissä tiedoissa voi olla puutteita tai virheitä ja siksi lukijan tulee suhtautua kriittisesti tässä esitettyyn aineistoon. Kirjoittaja ei vastaa tappioista tai vahingoista, jotka aiheutuvat aineistoa hyödyntävälle taholle suoraan taikka välillisesti. Sijoitustoimintaan liittyy aina riski tuottojen tai pääoman menetyksestä.

Arvonmääritys voi perustua vääriin oletuksiin, se voi sisältää laskuvirheitä ja yhtiön tilanne voi muuttua hetkessä (esim. yritysjärjestely, tulosvaroitus tms.) niin, että se vie pohjan koko laskennalta. Sivulla esitetyt ennusteet ja muut tiedot eivät ole sijoitussuosituksia eikä niitä pidä sellaiseksi tulkita. Sijoittajan ei tule perustaa omia osakekauppojaan tämän sivun tietoihin ja hänen tulee aina tarkemmin tutustua yhtiöön ja sen tilanteeseen, ja tehdä tämän tutkimustyön perusteella varsinaiset sijoituspäätökset.

Kirjoittajalla saattaa olla sijoituksia tässä listauksessa mainituissa yhtiöissä. Mahdollinen positio ei kuitenkaan ylitä 0,5 prosenttia yrityksen osakemäärästä.