Finnair pärjää kansainvälisessä kilpailussa

Finnair:n liikennekilometrit ovat kasvaneet 10% luokkaa ja matkustajamääräkin 2,3% viimeisen vuoden aikana. Tämä on vallitsevassa tilanteessa hyvä tulos. Polttoaineen hinta on nyt laskenut ja niinpä Finnair on henkilövähennyksistä huolimatta edelleen ihan kiintoisa yritys.

Lentoliikenteen määrä on jo pitkään kasvanut muuta kansantaloutta nopeampaa vauhtia ja Finnair on pystynyt ottamaan oman osuutensa kasvusta.

Lisää tietoa:  finnairgroup

Alla ote Finnair:n lentoliikennesuoritteista (newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action): 

One thought on “Finnair pärjää kansainvälisessä kilpailussa

  1. JV

    Finnair on esim. turvallisuuskultuuriltaan erinomainen firma, josta vaikkapa SAS jää kauas taakse. Asiaa ei kuulemma ole vain tapana mainostaa. Se tulkittaisiin vahingoniloksi muitten onnttomuuksista, kuulin joskus Finskiltä.

    Ala on vain verisesti kilpailtu. Osittain syynä on maitten halu pitää itsellään reservissä strategista joukkojenkuljetuskapasiteettia. Esim. USA:n ilmavoimien kuljetuslennostolla on laaja sopimusten verkko lentoyhtiöiden kanssa.  

Comments are closed.

Related Posts

Sijoittaminen

EToron pörssilistautuminen

Eräs sijoittajan tärkeimmistä työkaluista urallaan on oikea kaupankäyntialusta. Oikean kaupankäyntialustan valitsemalla kykenet helpottamaan elämääsi ja sijoitusten tekemistä uskomattoman paljon, kun taas valitsemalla väärän alustan, rajoitat

Sijoittaminen

Norwegianin unelma haihtui

Monet piensijoittajat, etenkin kokemattomat, ravaavat kuraojaan kaatuneiden yhtiöiden perässä osakekurssin sukellettua taloudellisen tilanteen mukaisesti.

Halpuus houkuttaa, kuten surkeisiin kauppoihin aina ajautuvaa Sulo Viléniä takavuosien hittikomediassa Tankki