Joulukuusi löysi osoitteensa

20121222_114838Mitä joulukuusi maksaa mallikylissä? Me saimme omamme tutulta kuusikauppiaalta 20 eurolla.

Kuusi on jo sisällä, oikealla paikalla, ja se koristellaan perinteisin menoin vasta huomenna.

Meillä on vieraita Oulusta, Tapiolasta, Meksikosta ja Maastrichtista.

-30 C pakkasessa riittää ihmettelemistä. Eihän siihen totu Erkkikään!

Ja pitihän se arvata, että saunan jälkeen nuoret houkuttelevat aurinkoon ja lämpöön tottuneet kieriskelemään lumihangessa.

Huskyllä ajeleminen Vuokatin rinteiden takana oli sekin mahtava elämys. Huikeita valokuvia auringonlaskusta.

Siniset ajatukset ovat näillä keleillä huipussaan.

Olemme syöneet kainuulaista lohikeittoa, piirakoita ja rönttösiä. Pullantuoksuinen keittiö oli vieraitten mieleen. Huomenna syömme joulurauhan julistamisen jälkeen riisipuuroa.

Nyt keittiössä on vuorossa kalamousseen valmistus. Huomenna paistamme uunissa 11,6 kilon kinkun. Jouluun liittyvät tuoksut, luonnon ja kynttilöiden muodostamat valoyhdistelmät.

Nuoret uhmaavat pakkasta ja lähtevät aamulla laskettelemaan. Elämyksiä ei juurikkaan tarvitse rakentaa, kun vieraat tulevat kaukaa. Luonto tekee suurimman osan näytelmästä ilmaiseksi.

Hyvää Joulua kaikille!

Related Posts

M2-rahavaranto EU:ssa
Yhteiskunta

Ylilyöntien aikakausi?

2020-luku on alkanut monessa mielessä ikävästi. Suomessa vuosikymmen alkoi vähälumisimmalla talvella yli vuosisataan, mikä nosti ilmastonmuutoskeskustelua hetkeksi pöydälle. Talven vähälumisuus jäi kuitenkin huomionaiheena nopeasti taka-alalle,

Sijoittaminen

Sijoittamisen teoria ja käytäntö

Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju on vuosien ajan kirjoittanut korostetun paljon säännöllisestä osakkeiden ostamisesta, allokaatiosta, osinkojen merkityksestä, korkoa korolle –efektistä ja osinkoa kasvattavista firmoista, osinkoaristokraateista.

Oksaharjun kunniaksi

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com