Näkyminen ja mainostaminen Piksussa

Piksu on riippumaton suomalainen talousmediayhteisö, jonka taustalla on laaja joukko yksityisiä sijoittajia ja sijoittamisen asiantuntijoita. Piksun sisältö on jäseniensä tuottamaa ja avoimesti jakamaa asiantuntevaa sisältöä.

Piksu.net sivustoilla kävi vuonna 2019 keskimäärin yli 20 000  sijoittamisesta kiinnostunutta lukijaa. He viettivät keskimäärin 2:20 minuuttia sivuillamme.

Minkälaisia Piksun lukijat ovat?

Piksun lukijat ovat keskimääräistä varakkaampia ja kokeneempia sijoittajia. Tyypillinen Piksun lukija on 31..40 vuotias yli 10 vuoden sijoituskokemuksen omaava henkilö, jolla on sijoitusvarallisuutta 200 000 – 500 000 €. Tutustu v. 2014 lukijakyselyn taustatietoihin.

Piksun mainosmyynti

Liiketoimintajohtaja Visa Viik ; visa.viik at piksu.fi

Mainostaminen

Sivustollamme on mahdollista mainostaa niin artikkelien kuin etusivun linkkien kautta. Emme voi julkaista arpajaislain markkinointisäännön vastaista sisältöä. Käytännössä tämä tarkoittaa yhteistöitä, joiden tarkoituksena houkutella uhkapelaamaan.

Virtuaalivaluuttoihin liittyvissä yhteistöissä artikkelin tarjoaja sitoutuu olevansa rekisteröitynyt ja Finanssivalvonnan ehdot hyväksynyt palveluntarjoaja. Ehtojen vastainen menettely johtaa yhteistyön päättämiseen korvauksetta.