Tarjoamme sinulle seuraavaa

Voit kirjautumatta:

 • tutustua kaikkeen sisältöön
 • kommentoida keskusteluja

Voit liittyä Piksu:n

Kirjautumalla Piksu tiimiin pystyt lisäksi:

 • avaamaan uusia keskustelunaiheita
 • perustamaan itsellesi artikkelisarjan (blogin);  blogi on välittömästi käytössäsi ja voit alkaa kirjoittaa artikkeleita (blogimerkintöjä)
 • lisäämään tapahtumia sijoittajan kalenteriin
 • valitsemaan, että saat avaamaasi keskusteluun tai kirjoittamaasi artikkeliin liittyvistä kommenteista viestin postilaatikkoosi
 • lisäämään hyödyllisiä linkkejä kaikkien yhteiseen käyttöön (voit myös mainostaa yritystäsi laittamalla linkin yrityksesi sivulle)

Piksun tuottamat RSS uutisvirrat

Voit hyödyntää Piksun tuottamia RSS syötteitä uutistenlukijassasi. Piksu tuottaa muun muassa seuraavat RSS uutisvirrat:

Voit hyödyntää piksun RSS uutisvirtoja myös omalla www sivustollasi. Piksun tuottaman RSS uutisvirran sisältöä ei kuitenkaan saa muuttaa ja linkit piksu sivustolle tule säilyttää.

Emme lähetä sinulle mainoksia emmekä anna sähköpostiosoitettasi suoramainonnan käyttöön.

Toivotamme sinut mukaan Piksu™ yhteisöön:

 • Mielenkiintoisen sisällön tuottamiseen
 • Sivuston toiminnallisuuden kehittämiseen ja sivuston ulkonäön parantamiseen

Olet tervetullut mukaan yhteisöömme, joka koostuu kirjoittajista ja sijoittamisen parissa aktiivisesti toimivista henkilöistä.

Piksu toimituskunta

Pääset Piksu toimituskuntaan, kun kirjoitat lukijoita kiinnostavia artikkeleita ja keskustelunavauksia. Maksamme aktiisimmille toimituskunnan jäsenille mahdollisuuksien mukaan pientä kirjoittajapalkkiota. Palkkion edellytyksenä on se, että kirjoittaminen on riippumatonta finanssialan muista toimijoista. Arvostamme omalla nimellä kirjoitettuja asiapitoisia artikkeleita ja keskustelunavauksia.    

Piksu osakkaat 

Aktiivisille toimituskunnan jäsenille tarjotaan jossakin vaiheessa mahdollisuus merkitä Piksu Oy:n osakkeita. Osakkaana pääset vaikuttamaan Piksu Oy:n toimintaan ja hallituksen kokoonpanoon. Aktiivisimmat osakkaat ovat tulleet mukaan hallituksen toimintaan, jolloin vaikutusmahdollisuudet kasvavat entisestään.   

Muualla ylläpidetyt blogit ja sivustot

Julkaisemme piksun kautta myös muualla ylläpidettyjä blogeja ja sivustoja. Autamme mahdollisuuksien mukaan kaikkia hyvää sisältöä tuottavia vapaita kirjoittajia ja sivustojen tekijöitä löytämään lukijoita.

Toivomme kuitenkin että:

 • sivuillasi ei ole paljon asiayhteyteen kuulumattiomia liikkuvia mainoksia – ne häiritsevät lukijoita ja kiinnittävät huomion epäoleelliseen
 • tuotat blogistasi RSS uutisotsikon ja lyhyennelmän – tämän perusteella voimme julkaista blogisi muodossa joka tarjoaa sinulle paremman näkyvyyden

Ja olemme kiitollisia jos laitat omalle sivustollesi linkin www.piksu.net verkkomediaan – yhteistyö on voimaa.