Mobiiliohjelmistojen osaajat hakevat uusia asiakkaita; Ixonos avaa konttorin Koreassa

Suomalaiset mobiiliohjelmistojen osaajat joutuvat hakemaan asiakkaansa uudesta suunnasta. Eräänä esimerkkinä tästä trendistä Ixonos avaa konttorin Etelä-Korean Soulissa.

   Ixonos on yksi maailman johtavista langattomien teknologioiden sekä mobiililaitteiden, mobiilipalveluiden ja mobiiliohjelmistojen kehittäjistä, joka keskittyy erityisesti elämyksellisten käyttökokemusten tuottamiseen. Uusi, Etelä-Korean, toimipiste toimii alueellisena asiakasrajapintana, myyntikonttorina ja teknisen tuen palvelupisteenä sekä nykyisille että uusille asiakkaille.  


”Uuden myyntirajapinnan perustaminen tukee strategista pyrkimystämme laajentaa liiketoimintaamme maailmanlaajuisesti ja ennen kaikkea se vahvistaa uusasiakasmyynnillisiä panostuksiamme, jotka kohdistuvat erilaisten mobiililaitteiden parissa toimiviin kansainvälisiin yrityksiin”, toteaa Ixonos-konsernin toimitusjohtaja Kari Happonen.

Korean toimisto on osa Ixonosin Aasian ja Tyynenmeren alueen -toimintoja, joita Vice President Tomi Kyllönen johtaa Pekingistä käsin. Ixonosilla on kaksi palvelukeskusta Kiinassa, ja yhtiö on hiljattain laajentanut Device Creation Centre  tuotekehitysyksikkönsä toimintaa Pekingin toimipisteeseen.

”Näemme Aasian ja Tyynenmeren alueella paljon lupaavia mahdollisuuksia. Älylaitteiden markkinat kasvavat täällä nopeasti, ja monet johtavat laitevalmistajat keskittävät tuotekehitystoimintonsa tänne”, kertoo Kyllönen. ”Korean toimistollamme on vahva myyntirooli, kun taas Pekingin palvelukeskuksemme rooli on toteuttaa kokonaisvastuulliset projektit, joissa laitesuunnittelu ja käyttökokemussuunnittelu yhdistyvät saumattomasti toisiinsa”, hän lisää.
 

Related Posts