Poikkeustoimia euroalueelle valmistellaan

Tällaista se sitten saattaa tulla olemaan…

Lähde Reuters

 

Kun sijoittamisesta keskustellaan kauniina kesäpäivänä kurssien noustessa, kaikki tuntuvat kovasti tietävän, miten osakkeita pitää ostaa ”silloin kun veri virtaa kaduilla”. Melko tavalla epäilen, että hyvin harva ymmärtää, että em. Rothschildien käyttämä ilmaisu ei ole mitään kuvakieltä, vaan se tarkoittaa, että kaduilla ammutaan, kaduilla on ruumiita ja veri virtaa katuojissa. Sen periaatteen mukaan Syyriassa olisi nyt oston paikka.

Hesan pörsssin reaalinen vaihtoennätys oli ainakin pitkään vuodelta 1918 eikä sitä ainakaan 1980-luvun loppuun mennessä rikottu, tuskin liioin 1990-luvun alkuvuosina. Uudempia lukuja en ole vaivautunut tarkistamaan.

Euroopassa ollaan kaukana Rothschildien ostopaikasta, mutta hiukan epäilen myös nykyihmisen kykyä OECD-maissa ymmärtää, mitä sanalla "kriisi" tarkoitetaan. Pelkällä taloudellisella kriisillä tarkoitetaan rahaliikenteen jäädyttämistä (ja pörssin sulkemista, mitä Reutersin valikoimassa ei tainnut ollakaan).

Mutta, joka tapauksessa, elämme mielenkiintoisia aikoja angry

One thought on “Poikkeustoimia euroalueelle valmistellaan

Comments are closed.

Related Posts

M2-rahavaranto EU:ssa
Yhteiskunta

Ylilyöntien aikakausi?

2020-luku on alkanut monessa mielessä ikävästi. Suomessa vuosikymmen alkoi vähälumisimmalla talvella yli vuosisataan, mikä nosti ilmastonmuutoskeskustelua hetkeksi pöydälle. Talven vähälumisuus jäi kuitenkin huomionaiheena nopeasti taka-alalle,

Sijoittaminen

Sijoittamisen teoria ja käytäntö

Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju on vuosien ajan kirjoittanut korostetun paljon säännöllisestä osakkeiden ostamisesta, allokaatiosta, osinkojen merkityksestä, korkoa korolle –efektistä ja osinkoa kasvattavista firmoista, osinkoaristokraateista.

Oksaharjun kunniaksi

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com