Poikkeustoimia euroalueelle valmistellaan

Tällaista se sitten saattaa tulla olemaan…

Lähde Reuters

 

Kun sijoittamisesta keskustellaan kauniina kesäpäivänä kurssien noustessa, kaikki tuntuvat kovasti tietävän, miten osakkeita pitää ostaa ”silloin kun veri virtaa kaduilla”. Melko tavalla epäilen, että hyvin harva ymmärtää, että em. Rothschildien käyttämä ilmaisu ei ole mitään kuvakieltä, vaan se tarkoittaa, että kaduilla ammutaan, kaduilla on ruumiita ja veri virtaa katuojissa. Sen periaatteen mukaan Syyriassa olisi nyt oston paikka.

Hesan pörsssin reaalinen vaihtoennätys oli ainakin pitkään vuodelta 1918 eikä sitä ainakaan 1980-luvun loppuun mennessä rikottu, tuskin liioin 1990-luvun alkuvuosina. Uudempia lukuja en ole vaivautunut tarkistamaan.

Euroopassa ollaan kaukana Rothschildien ostopaikasta, mutta hiukan epäilen myös nykyihmisen kykyä OECD-maissa ymmärtää, mitä sanalla "kriisi" tarkoitetaan. Pelkällä taloudellisella kriisillä tarkoitetaan rahaliikenteen jäädyttämistä (ja pörssin sulkemista, mitä Reutersin valikoimassa ei tainnut ollakaan).

Mutta, joka tapauksessa, elämme mielenkiintoisia aikoja angry

One thought on “Poikkeustoimia euroalueelle valmistellaan

Comments are closed.

Related Posts

Sijoittaminen

EToron pörssilistautuminen

Eräs sijoittajan tärkeimmistä työkaluista urallaan on oikea kaupankäyntialusta. Oikean kaupankäyntialustan valitsemalla kykenet helpottamaan elämääsi ja sijoitusten tekemistä uskomattoman paljon, kun taas valitsemalla väärän alustan, rajoitat

Sijoittaminen

Norwegianin unelma haihtui

Monet piensijoittajat, etenkin kokemattomat, ravaavat kuraojaan kaatuneiden yhtiöiden perässä osakekurssin sukellettua taloudellisen tilanteen mukaisesti.

Halpuus houkuttaa, kuten surkeisiin kauppoihin aina ajautuvaa Sulo Viléniä takavuosien hittikomediassa Tankki