Antti Saari: Nyt on mahdollisuus hyötyä pörssin hermoilusta – on aika ostaa osakkeita

Sijoittaminen

Osakkeet ovat kurssinotkahduksen seurauksena tulleet edullisemmiksi ja Nordean Antti Saari kehottaa nostamaan osakepainoa. Tammikuussa nähtiin 10% suuruusluokan korjausliike. Pörssi on ylireagoinut ja nyt on hyvä mahdollisuus hyötyä hermoilusta.

Arvostustasot ovat lähellä pitkän aikavälin kseskiarvoa samaan aikaan kun talous kasvaa ripeää vauhtia. Nopeammin kuin mitä on viime vuosikymmeninä on totuttu. Samalla yritysten tulokset kasvavat. Pörssin hermoilu on tässä tilanteessa suurelta osin ylireagointia ja osakkeiden tuotot tulevat olemaan lähikuukausina todennäköisesti hyviä.

2 thoughts on “Antti Saari: Nyt on mahdollisuus hyötyä pörssin hermoilusta – on aika ostaa osakkeita

 1. Antti Saari kirjoitti” Pörssin hermoilu on tässä tilanteessa suurelta osin ylireagointia ja osakkeiden tuotot tulevat olemaan lähikuukausina todennäköisesti hyviä”.
  Olen kyllä eri mieltä, sillä koko vuoden näkymät ovat negatiiviset osakemarkkinoill.
  FED kiristää korkopolitiikkaa ja nostaa korkoja peräti 3 – 4 kertaa tänä vuonna!? USA:n tukipaketit eivät enää lisää kulutuskysyntää!?
  Siinä on kylliksi pohdittavaa optimisteille.

  Lisäksi geopolitiikka varjostaa Euroopassa ja lisää globaaleja riskejä?

  Onneksi korona saattaa helpottaa, mutta talouskasvua uhkaa pahasti rahan hinnan ja korkojen nousu ja iso inflaatio? Sijoittajat USA:ssa ovat toistaiseksi pelänneet eniten korkojen nousua eikä talouskasvu korreloi osakemarkkinan kanssa?

 2. Samaa mieltä ed. kommentin kanssa. Nordea on lisäksi pikkuisen myöhässäkin, jos taasen lyhyempää tähtäintä ajattelee.

Comments are closed.

Related Posts

Sijoittaminen

UNH ei vähästä horju

Suosittelen aina laajaa hajautusta, koska yksittäisiä yhtiöitä voivat kohdata mitä mielikuvituksellisimmat miinat – vaikkapa rikollisuus eri muodoissaan. Sairasvakuutusjätti United Healthin kimppuun kävi venäläinen hakkeriryhmä tavoitteenaan