Ajoitus talouden indikaattorien perusteella

Paljon keskustelua herättäneeseen kysymykseen, onko sijoitusten ajoittamien talouden makrotilanteen mukaisesti mahdollista, antaa Jennie Bain tutkimus myönteisen vastauksen.

Kyseessä on mielenkiintoinen empiirinen menettely, jossa adaptiivisesti eli vallitsevan tilanteen mukaisesti valitaan käytettävät talouden indikaattorit. Sijoituksena on indeksi tai T-bill, tilanteen mukaan.
Tämä adaptiivisesti sadasta indikaattorista tietonsa ammentava menettely päihittää indeksin B&H-strategian ja Goyalin ja Welchin (GW) kymmenestä indikaattorista koostuvana vastaavaan strategian.
 
Equity Premium Predictions with Adaptive Macro Indices
 
Valinta toimii kaikilla tutkituilla ajanjaksoilla, antaa paremman tuoton ja pienemmällä volatiliteetilla ja korkeammalla Sharpe-luvulla ja lisäksi se kattaisi välityskulutkin.
Ja sokerina pohjalla, ennustuskyky on syklinen siten että se pienenee taantuman alla mutta kasvaa toipumisvaiheessa.

Related Posts

Sijoittaminen

EToron pörssilistautuminen

Eräs sijoittajan tärkeimmistä työkaluista urallaan on oikea kaupankäyntialusta. Oikean kaupankäyntialustan valitsemalla kykenet helpottamaan elämääsi ja sijoitusten tekemistä uskomattoman paljon, kun taas valitsemalla väärän alustan, rajoitat

Sijoittaminen

Norwegianin unelma haihtui

Monet piensijoittajat, etenkin kokemattomat, ravaavat kuraojaan kaatuneiden yhtiöiden perässä osakekurssin sukellettua taloudellisen tilanteen mukaisesti.

Halpuus houkuttaa, kuten surkeisiin kauppoihin aina ajautuvaa Sulo Viléniä takavuosien hittikomediassa Tankki