Paljonko politiikka maksaa?

Huomasin nimimerkkini olevan osassa taloudesta laajemmin. Haulikko ammuntaa 😉 joten otsikkoon…

Tällä hetkellä kaikkien huulilla tuntuu olevan vaalirahoitus. Hieno homma. Onhan se tärkeä asia, mutta saa sillä kivasti sivutettua hetkeksi sisäpoliittisesti tärkeämmätkin asiat. Kyllä kai jokainen vähääkään politiikkaa seurannut tietää mitä ovat sidosryhmät ja mitä ne haluavat. Ihmisiähän tässä ollaan kaikkine motiiveinemme. En oikein jaksa yllättyä noista vaalirahoituspaljastuksista. Enemmänkin itsestäänselvyys. Ihmisiä halutaan ajamaan omaa asiaa. Mitä enemmän sitä asiaa on sitä enemmän sen ajamiseen tietty panostetaankin. Niin se homma etenee.

Jos jotain ihmettelen niin Häkämiehen siirtymistä ajatuksineen vasemmistolaiseksi. Odotan koska hän loikkaa Vasemmistoliittoon. Tosin tuskin toisi lisää ääniä. Vai onko se sittenkin pelkuruutta. Tuo valtio-ohjaus ja siihen varatut pakenemistiet.

2 thoughts on “Paljonko politiikka maksaa?

  1. Politiikka maksaa liikaa,

    kun ottaa huomioon, mikä määrä poliittisia virkanimityksiä tässä maassa on tehty. Palkkoihin kuluu rahaa ja sitten vasta paljon kuluukin, jos pol. virkamies jotain tekee..

    T. Juha

  2. Suomen korruptoitunein puolue on

    Kalle Isotalon blogissa oli otsikolla ” Vihreää korruptiota” jännittävä kuvaus miten valtion tuki ympäristöjärjestöille kiertyy puoluetueksi Vihreälle puolueelle. Lisäksi tähän kytkeytyy asiantuntijuus, joka legalisoidaan järjestöissä ja jota käytetään sitten valtion elimissä.Tämä on täysin vastakaistasta sille, mitä vihreät itse väittävät: olevansa avoimia ja korruptoitumattomia. Vihreissähän tavataan aina leimata kokoomus ja keskusta elinkeinoelämän rahaa saaviksi marioneteiksi.

    Loppulauseena Isotalo heittää: Saattaa siis lopulta olla jopa niin, että vihreät eivät ole samanlainen puolue kuin kaikki muutkin, vaan Suomen KORRUPTOITUNEIN puolue.

Comments are closed.

Related Posts

Yhteiskunta

2025

Väinö Linnan Pohjantähti-trilogiassa kuvataan, miten pappilan torpparipariskunta luki lipevän papin kirjoittamaa uutta torpparisopimusta tyyliin ”ellei pappilan etu muuta edellytä”. Sopimus ei tuntunut turvaavan tulevaisuutta sen