4 thoughts on “”Hedgepaholainen” aka. vipurahasto

 1. Mitä vihreiden Anni Sinnemäki sanoi

  Koskaan ei pitäisi luottaa toisen käden tietoon, joten yritin selvittää mitä tämä hedge rahastojen auktoriteetiksi nostettu vihreiden Anni Sinnemäki on todellisuudessa sanonut. Vihreiden nettisivuilta löytyy tällainen otsikko ”Eläkevarojen sijoittaminen heikon läpinäkyvyyden hedge-rahastoihin on lopetettava”.

  Valitettavasti tuokin nettisivu on heikosti läpinäkyvä Sinnemäen kannan suhteen: Pitäisikö sijoitukset lopettaa heikon läpinäkyvyyden hedge-rahastoihin vai hedge-rahastoihin, joiden toiminnasta on erittäin vaikea saada tietoa. Tuolla Vihreiden nettisivuilla Sinnemäen sanomana tarjotaan kumpaakin vaihtoehtoa.

  Asia ei selkiä myöskään vihreän eduskuntaryhmän finanssiaamiaisten kuvauksesta, vaikka paikalle kutsuttuna on ollut jopa Kauppakorkeakoulun professori Vesa Puttonen.

 2. Pommelin kirjoitus

  näytti joku antavan Petrelle kyytiä kirjoituksestaan keskustelupalstalla, aika heikko esityshän kieltämättä olikin.

 3. Tuo on totta, että Sinnemäen

  Tuo on totta, että Sinnemäen kantaa on vaikea ymmärtää. Jos tuossa tarkoitettiin vain joitakin rahastoja, tulisi sitä selventää esim. "niihin hedgerahastoihin, joiden toiminnasta on erittäin vaikea saada tietoa."

  Hedgerahastoihin perehtyminen vaati enemmän kuin yhden artikkelin lukemista.Yleensä olen pitänyt todella paljon Petren kirjoituksista ja hänen ajattelutavasta. En kuitenkaan nyt tiedä, että onko hän se "the" hedgerahastojen asiantuntija.

  Kannattaa muuten kaikkien huomioida, että tässä oikeasti poliitikot ovat ottamassa osaa eläsijoitusten sijoituspolitiikkaan. Onko meillä seuraava askel se, että Anni Sinnemäki on osa-aikainen eläkesäästöjeni salkunhoitaja?

  Iteselläni hälytyskellot soivat todella pahasti tässä tilanteessa!!

 4. Kirjoitusvirhe korjattu

  Kirjoitusvirhe Lindströmin nimessä korjattu.

  Pahoittelen virhettä.

Comments are closed.

Related Posts