Börsveckan: Neljä osakesuositusta

Börsveckan suosittelee tällä viikolla Donen, Rezidorin, Sobin ja Swedolin ostoa. Beijer Alma, Duni ja Feelgood saavat "odota" tuomion.

Hotellioperaattori Rezidorilla on takanaan heikko vuosi, mutta tulevaisuus näyttää paremmalta. Lehden mukaan Rezidorin tulos kasvanee voimakkaasti suhdanteiden parantuessa.

Mediatalo Done:lla oli sensijaan erinomainen vuosi. Kaikki viittaa myös valoisaan tulevaisuuteen. Tästä huolimatta yhtiön arvostustaso on melko matala.

Sobi:n kurssi on romahtanut, eli toisin sanoen arvostustaso on nyt kiinnostava. Yhtiön ohjeistus vuodelle 2011 on heikko, mutta pitemmällä tähtäimellä Börsveckan näkee yhtiössä potentiaalia, joskin riskitasokin on mleko korkea.

Kone ja työkalukauppias Swedol jatkaa kasvu-urallaan eikä tuloksestakaan löydy moitittavaa. Tälle hyvinhoidetulle yhtiölle p/e-suhde 14.5 vuodelle 2011 ja 12 vuodelle 2012 on erittäin kiinnostava.

Beijer Alma on Tukholman pörssin paras pieni konepajayhtiö, mutta osake on jo arvostettu täyteen arvoonsa.

Kuntoutus ja yritysterveyspalveluja tuottava Feelgood ei tunnu hyvältä sijoitukselta. Odotukset ovat korkealla ja niiden ylittämiseen vaaditaan todella paljon.

Duni pärjäsi hyvin 2010 huolimatta raaka-aineiden hinnannoususta ja kruunun vahvistumisesta. Nyt tarvittaisiin jo vahvempaa kasvua jotta yhtöstä tulisi jälleen todella kiinnostava.

Related Posts