Börsveckan: Viikon 50 osakesuositukset

Osta Swedol, Electra, Kapp-Ahl, MQ ja New Wave. Odota Byggmax kanssa. Björn Borg:in  och Wesc:n kohdalla suositus on neutraali.

 

Työkalu ja konekauppias Swedolin  myynti jatka kasvuaan 20% vuosivauhdilla samalla kun kannattavuus lähestyy yhtiön 13% tavoitetta. Börsveckan on sitä mieltä että 14 kertaa ennustettu 2012 voitto , eli 70 SEK ei ole liian korkea arvostustaso ja suosittaa ostoa.

Elektroniikkatukkuri Electra saa myös ostosuosituksen. Yhtiö painottaa kannaattavuutta ja palveluja myynnin kasvun edelle. Ilman käteisvaroja yhtiön p/e on 8 vuoden 2010 ennustetulle voitolle. Tämän lisäksi on odotettavissa muhkea 10% osinko.

Myös New wave saa jatketun luottamuslauseen. Yhtiön tulosta voi uhata häiriöt tavarantoimituksissa tärkeällä neljännella vuosineljänneksellä, mutta pitemällä tähtäimellä yhtiö ei ole yliarvostettu 15% vuosikasvu huomioiden.

Byggmax kasvaa kunnioitettavalla nopeudella. Rajoitettuun tavaravalikoimaan ja halpoihin hintoihin panostava rakennustarvikeyhtiö on kuitenkin jo melko kallis. Börsveckan suosittelee odottamista.

Kapp-Ahl saa ostosuosituksen tavoitekurssilla 65 SEK. Jos oletetaan että yhtiön liikevoitto palautuu keskimääräiselle 12% tasolle on nousu perusteltu.

Myös MQ saa ostosuosituksen. Börsveckan näkee jopa 50% nousupotentiaalin jos yhtiö pääsee myyntitavoitteeseensa.

Björn Borg saa neutraalin suosituksen huomioiden heikon myynnin kehityksen mutta korkeiden osinko-odotusten takia.

Wescin kohdalla suositus laskee neutraaliksi koska yhtiön arvostustaso on jo melko haastava.

Related Posts

Sijoittaminen

EToron pörssilistautuminen

Eräs sijoittajan tärkeimmistä työkaluista urallaan on oikea kaupankäyntialusta. Oikean kaupankäyntialustan valitsemalla kykenet helpottamaan elämääsi ja sijoitusten tekemistä uskomattoman paljon, kun taas valitsemalla väärän alustan, rajoitat