Golfosakkeet ovat ”edullisia”

Lomaosakkeiden ja golfosakkeiden kauppa käy helteellä kuumana. Varsinaisia sijoittajan tuotteita nämä eivät ole. Vuotuinen hoitovastike on melkoinen ja omistaminen on ennen kaikkea harrastusta ja lomanviettoa.

Molemmille löytyy järkevät jälkimarkkinat, joiden hinnat ovat uushankinta-arvoa edullisemmat. Lomaosakkeita saa jälkimarkkinoilta yli 50% alennuksella ja golfosakkeita halvimmillaan muutamalla sadalla eurolla. 

Lomaosakkeiden "pörssi":  http://www.lomaosake.fi

Gofosakkeiden "pörssi":  http://www.golfpiste.fi/porssi

Golfosakkeita saa edullisesti. Vanhoja pelaajia poistuu harrastuksen parista hieman nopeammin kuin uusia tulee ja tästä syystä jälkimarkkinat suosivat ostajaa. Siksi nyt onkin edullista aloittaa golf.

Lomaosakkeita tehtailevien yritysten kulurakennetta dominoi markkinointi ja myynti. Varsinaisen tuotteen, lomakiinteistön, rakentamiskustannukset jäävät markkinointiin käytettyjen rahasummien varjoon. Jälkimarkkinoiden hintataso on järkevämpi, mutta kaikki hintapyynnöt eivät ole halpoja. Ostajan kannattaa olla varuillaan ettei maksa turhasta.

(Kuvan lähde:  wikimedia)

One thought on “Golfosakkeet ovat ”edullisia”

  1. Lomaosakkeilla taitaa olla mielenkiintoinen kulurakenne

    Tarjolla olisi Ylläkselle lomaosake. Koko vuoden viikkojen keksihinta on 5450 euroa, jolloin lomaosakkeen kokonaishinnaksi tulee yli 270 000 euroa.

    Mitkähän ovat rakennuskustannukset?

    Olisiko lomaosakkeissa paikka halpayhtiölle, jolla olisi kevyt myyntiorganisaatio.

Comments are closed.

Related Posts