6 thoughts on “Kakkapeppuiset sijoituskonkarit

 1. Nokia

  Minäkin voin tehdä saman tunnustuksen. Ostin kuitenkin eilen lisää hintaan 7,07. Katsotaan vieläkö putoaa tästäkin.

  1. Nokia noussut jo ykköseksi Sergion listalla

   Taas jouduin ostamaan lisää Nokiaa hintaan 6,75. Vaikka tulosennusteet putoaisivat nykyisestä, on Nokia silti mielestäni vielä edullinen. Ja jotain firmassa on pakko kohta tapahtua. Kohta joku ostaa koko firman eikä taida tulla kauppoja hintaan 6,75/osake.

   1. Kuinka monta munaa korissa?

    Jos on arvosijoittaja ja ostaa Nokian kaltaisia osakkeita salkkuun, voi hajautuksen jälkeen saadaa markkinoita parempaa tuottoa. Potentiaalisiin käänneyhtiöihin liittyy kuitenkin se riski, että ne saattavat olla todellisia mätämuniä. Toisaalta Kallasvuo saattaisi saada huomenna jo fudut, jonka jälkeen kurssi pomppaisi varmaankin aika lailla. Halvat arvostusluvut aina kertovat ongelmista, jotka siis keskimäärin saattavat olla liioiteltuja.

    Tämä on pelin henki…

   2. Hajautus

    Hieman jopa ylihajautetussa salkussani Nokian osuus on näiden ostojenkin jälkeen vain 4%, keskiostohinta 7,73. Nokia on nyt ykkösenä muuten myös Timon listalla.

 2. Omat Nokiat ostin reiluun 9

  Omat Nokiat ostin reiluun 9 euroon. On pudotus ollut hurjaa. On tässä muutama vuosi aikaa odotella, mikäli vain osinkopolitiikka ei selkeästi muutu huonompaan. Näitä huonoja säkiä sattuu. Wärtsilä +38% salkussa ja Nokia -23%. Kummatkin pysyy salkussa, katellaan kerran vuodessa onko vaihdon tarvetta. Täytyy myöntää että en kuitenkaan olisi uskonut nokian halventuvan näin paljon. Ja mikään ei estä, etteikö halpenisi vieläkin. Toivottavasti kelkka kääntyisi pian toiseen suuntaan. Olen harkinnut ostaa lisää Nokiaa, mutta puren aina kieleen enkä suostu miettimään jo ennestään ison position lisäämistä. 🙂

Comments are closed.

Related Posts

Asunnot ja metsä

Oikotiestä

Olen käyttänyt varsin kauan ko.palvelua, ilmoitan vuokrattavat asunnot siellä ja tarkistan luottotiedot paketilla, jossa on ilmoituksen ja luottotietojen tarkistaminen samassa kokonaisuudessa.

Tuossa tekstissäni oudoksuin, miten LKV:t

Sijoittaminen

Kiinteistösijoittajan helmi

Korkea korkotaso koettelee monia sektoreita, ei vähiten pääomavaltaista kiinteistöalaa, jossa yhtiöt toimivat tyypillisesti reippaalla velkavivulla. Pörssihaukan jonosta lähdön saanut Kojamo joutui leikkaamaan kokonaan osinkonsa viime vuodelta.

Kustannuksia tilanne