Ojenna auttava kätesi Kreikan kansalle


Kaikki ehdotukset, joita on tehty tai esitetty Kreikan taloustilanteen vakavoittamiseksi ovat virheellisiä. EU:n päättämä massiivinen taloustuki johtaa vain siihen, että entinen holtiton ja alijäämäinen taloudenpito jatkuu. Lainojen anteeksianto maksukyvyttömyyden johdosta aiheuttaisi edellä mainitun lisäksi lainoja myöntäneiden pankkien massiivisiin tukitarpeisiin ja ongelmiin muualla EU-alueella. Jos taas edetään IMF:n valtiontalouden tasapainottamisen linjaa päädytään Suomen 90-luvun laman kaltaiseen toivottomaan tilaan, jonka pelastajaksi ei välttämättä tule uutta Nokiaa.

Economic regression, Greek and Empty bottles


Onneksi on olemassa täysin ongelmatonkin ratkaisu, jonka voi vieläpä tehdä henkilökohtaisella tasolla. Voimme itse kuikin ostaa kreikkalaisia viinejä. Helppoa ja mukavaa. Laskimme Piksu Median porukoissa, että jos jokainen täysi-ikäinen suomalainen ostaa 170 pullo retsinaa, Kreikka saa niistä maan sisään tuloja jotka vastaavat Suomen vakuudeksi lupaamaan 1,7 miljardia. (hauskaa muuten, että noista miljardeista liikkuu uutisissa eri kokoisia vaihtoehtoja 1,5-1,7 välillä – sata miljoona sinne tai tänne mitä siitä kun ei ole omaa rahaa).
Tämä sijoitus retsinaan on vielä siinä suhteessa varma, että viinit juotua jäljelle jää tyhjät pullot. 170 tyhjää pulloa, kukin arvoltaan 15 senttiä, tekee yhteensä yli 25 euroa.
 

One thought on “Ojenna auttava kätesi Kreikan kansalle

  1. Jatkuvaa tuloa

    "Tämä sijoitus retsinaan on vielä siinä suhteessa varma, että viinit juotua jäljelle jää tyhjät pullot. 170 tyhjää pulloa, kukin arvoltaan 15 senttiä, tekee yhteensä yli 25 euroa."

     

    Ja näillä saa lisää retsinaa. Ruotsin TV:n pilailu-uutisissa väänneltiin aikoinaan Ruotsin ratkaisua panna juuri valmistuneita Gripen-hävittäjiä suoraan varastoon (totta). Näin säästyneillä varoilla ostettaisiin lisää Gripeneitä, jotka jälleen varastoitaisiin jne. Loppu meni siis ns. överiksi. 
     

Comments are closed.

Related Posts