Omat rahat: viikkokatsaus vko 22/2010

Portfoliosivu

Viikkomuutos: +0.15%

Tapahtumat viimeisen viikon aikana: Marine Harvest ex dividend

Viikon nousija: FLSmidth +8.8%  Vakaus viehättää näinä aikoina

Viikon laskija: Transocean -17.9% Tulipa taas aliarvioitua sijoittajien pitkävihaisuutta…

Älä siis tee kuin minä vaan niin kuin minä sanon… Transocean on erikoistarkouksessa erittäin alhaisin arvostuskertoimin, mutta pelot mahdollisista korvausvaatimuksista mexikonlahden öljyvuodosta on pitänyt osakkeet ylimyytyinä. En siis noudattanut omaa neuvoani ja odottanut rauhassa vaan tartuin putoavaan tikariin. Auts…blush… Perjantaina nähtiin tosin jo pientä palautumista – hyvä aika ostaa lisää nyt?

Kungsleden on vahvistunut viikossa 7.41%. Nordea on ottanut osakkeen mallisalkkuunsa ostosuosituksella kurssilla 52 sek (nyt n. 45)

Myös Duni hyppäsi selittämättömästi päivässä yli 6% ylöspäin. DI hehkuttaa osaketta

Teliasonera on myös ollut vahvoilla +4.85% viikossa.

Nokia senijaan on edelleen heikoilla, -5.06% viikossa vaikka jopa konkari Soros on ostanut sitä salkkuunsa. Hyvä tilaisuus tankata lisää!

Valuttapuolella on ollut suhteellisen rauhallista. Norjan kruunu on hieman vahvistunut ja Ruotsin kruunu hieman heikentynyt viikossa. Punta ja taala melkein muuttumattomina.

Törmäsin muuten googlemainokseen SAXO-pankista. Vaikuttaa kiinnostavalta. Tanskalainen pankki, suoraa pörssikauppaa 22 eri markkinalla. Komissiot kohtuullisia, joskin ei aivan alhaisimmat. Tnutuisi hyvältä valinnatla sijoittajalle joka haluaa kansainväistä hajautusta ja suoria osakesijoituksia. Onko lukijoilla kokemuksia?

One thought on “Omat rahat: viikkokatsaus vko 22/2010

  1. Kokemuksia SAXO-pankista

    Piksu sivuston henkilöistä Saxon pankkia on käyttänyt pitkään nimimerkki Musashi.

    Tosin hän ei ole nykyisen finanssikriisin aikana blogiinsa kirjoitettu. Eikä ole tainnut käydä pahemmin osakekauppakaan, kunhan on istunut kultakasansa päällä. Näyttää vanhojen blogimerkintöjen mukaan ostelleen kultansa ehkä puolella hinnalla siitä mitä se on nyt.

    Pekka

Comments are closed.

Related Posts