S- Pankki keskittyy päivittäisiin raha-asioihin

S-ryhmään kuuluva S-Pankki on suomalainen kauppapankki, jolla on noin 2,3 miljoonaa asiakasta. Harva sijoittaja on huomannut tätä vaihtoehtoa, sillä kyseessä on ennen kaikkea vaihtoehto päivittäisten raha-asioiden hoitoon. Mutta S-Pankki on mukava lisä suomalaiseen pankkitarjontaan.

S-Pankki tarjoaa asiakkailleen säästämiseen, maksamiseen sekä hankintojen rahoittamiseen liittyviä palveluja. S-Pankki palvelee asiakkaitaan noin 1 000 S-ryhmän toimipaikassa ympäri Suomen sekä verkkopankin ja puhelinpalvelun kautta. S-Pankin palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän osuuskauppojen asiakasomistajille.  Lisätietoa osoitteesta www.s-pankki.fi.

”Haluamme tarjota S-Etukortin käyttäjille kilpailukykyisen ja palkitsevan vaihtoehdon päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen. ”, sanoo S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

One thought on “S- Pankki keskittyy päivittäisiin raha-asioihin

  1. osuuskauppalainen

    Mitkäs pankit on erityisesti sijoittajien suosiossa?

    Minä en ole valinnut päivittäispankkiani sen mukaan minkälaisia sijoituspalveluja he tarjoavat – lähtökohtana on ollut joko asuntolainan hinta tai henkilökohtaisen palvelun laatu ja nettipankin toimivuus. Nyt kiinnitän huomiota pankkipalveluiden kustannuksiin ja S-pankissa ne on mielestäni kohdallaan – asiakasomistajille (ja perheenjäsenille) tileistä ei ole kuukausimaksuja, korteista ei ole kuukausimaksuja ja nettipankista ei ole kuukausimaksuja. Ylipäänsä mukavan monessa kohtaa hinnastoa lukee maksuton. Sopii minulle. Jos lainaa joskus haluaisi ottaa, kyselisin joka tapauksessa tarjoukset useammasta paikasta (esim. Hypo asuntolainan tapauksessa) ja sijoitustoimintaa voi ja kannattaakin tehdä välitys/varainhoito/rahastoyritysten kautta. Hiton "bonus"-järjestelmistä en välitä. Kauppareissuni suuntautuvat kyllä useimmiten S-kaupan liikkeisiin, mutta mikään ehtohan tämä ei ole S-pankin asiakkaalle. Vakuutukset minulla on ollut jo muutenkin eri paikassa kuin pankkitoiminta ja se sopii minulle oikein hyvin – sitten kun pankkineiti tuputtaa minulle väkisin sijoitustuotteita, vakuutuksia, eläkevakuutuksia tai kiinteistövälityspalveluita, sanon kohteliaasti että jos tuputtaminen ei lopu, vaihtuu pankki. Pidän siis tästäkin puolesta S-pankissa – se on simppeli. Toivottavasti pysyisikin tällaisena.

    S-pankin nettipankkikin on ihan ok – löytyy mm. sähköpostihälytykset ja toimiva integrointi Itellan/Postin netpostin kanssa.

Comments are closed.

Related Posts