S- Pankki keskittyy päivittäisiin raha-asioihin

S-ryhmään kuuluva S-Pankki on suomalainen kauppapankki, jolla on noin 2,3 miljoonaa asiakasta. Harva sijoittaja on huomannut tätä vaihtoehtoa, sillä kyseessä on ennen kaikkea vaihtoehto päivittäisten raha-asioiden hoitoon. Mutta S-Pankki on mukava lisä suomalaiseen pankkitarjontaan.

S-Pankki tarjoaa asiakkailleen säästämiseen, maksamiseen sekä hankintojen rahoittamiseen liittyviä palveluja. S-Pankki palvelee asiakkaitaan noin 1 000 S-ryhmän toimipaikassa ympäri Suomen sekä verkkopankin ja puhelinpalvelun kautta. S-Pankin palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän osuuskauppojen asiakasomistajille.  Lisätietoa osoitteesta www.s-pankki.fi.

”Haluamme tarjota S-Etukortin käyttäjille kilpailukykyisen ja palkitsevan vaihtoehdon päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen. ”, sanoo S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

One thought on “S- Pankki keskittyy päivittäisiin raha-asioihin

  1. osuuskauppalainen

    Mitkäs pankit on erityisesti sijoittajien suosiossa?

    Minä en ole valinnut päivittäispankkiani sen mukaan minkälaisia sijoituspalveluja he tarjoavat – lähtökohtana on ollut joko asuntolainan hinta tai henkilökohtaisen palvelun laatu ja nettipankin toimivuus. Nyt kiinnitän huomiota pankkipalveluiden kustannuksiin ja S-pankissa ne on mielestäni kohdallaan – asiakasomistajille (ja perheenjäsenille) tileistä ei ole kuukausimaksuja, korteista ei ole kuukausimaksuja ja nettipankista ei ole kuukausimaksuja. Ylipäänsä mukavan monessa kohtaa hinnastoa lukee maksuton. Sopii minulle. Jos lainaa joskus haluaisi ottaa, kyselisin joka tapauksessa tarjoukset useammasta paikasta (esim. Hypo asuntolainan tapauksessa) ja sijoitustoimintaa voi ja kannattaakin tehdä välitys/varainhoito/rahastoyritysten kautta. Hiton "bonus"-järjestelmistä en välitä. Kauppareissuni suuntautuvat kyllä useimmiten S-kaupan liikkeisiin, mutta mikään ehtohan tämä ei ole S-pankin asiakkaalle. Vakuutukset minulla on ollut jo muutenkin eri paikassa kuin pankkitoiminta ja se sopii minulle oikein hyvin – sitten kun pankkineiti tuputtaa minulle väkisin sijoitustuotteita, vakuutuksia, eläkevakuutuksia tai kiinteistövälityspalveluita, sanon kohteliaasti että jos tuputtaminen ei lopu, vaihtuu pankki. Pidän siis tästäkin puolesta S-pankissa – se on simppeli. Toivottavasti pysyisikin tällaisena.

    S-pankin nettipankkikin on ihan ok – löytyy mm. sähköpostihälytykset ja toimiva integrointi Itellan/Postin netpostin kanssa.

Comments are closed.

Related Posts

M2-rahavaranto EU:ssa
Yhteiskunta

Ylilyöntien aikakausi?

2020-luku on alkanut monessa mielessä ikävästi. Suomessa vuosikymmen alkoi vähälumisimmalla talvella yli vuosisataan, mikä nosti ilmastonmuutoskeskustelua hetkeksi pöydälle. Talven vähälumisuus jäi kuitenkin huomionaiheena nopeasti taka-alalle,

Sijoittaminen

Sijoittamisen teoria ja käytäntö

Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju on vuosien ajan kirjoittanut korostetun paljon säännöllisestä osakkeiden ostamisesta, allokaatiosta, osinkojen merkityksestä, korkoa korolle –efektistä ja osinkoa kasvattavista firmoista, osinkoaristokraateista.

Oksaharjun kunniaksi

Osakemarkkina suuntaa jo kohti taivaan sineä
Sijoittaminen

Nousumarkkinan vahva tuoksu

Näin tunnelmat ramppaavat markkinoiden ikuisessa vuoristoradassa. Kehotin marraskuun alussa jättämään hermoilun, vaikka Fed jyrähteli poikkeuksellisen haukkamaisesti inflaatiota vastaan.

Osakkeet olivat sukeltaneet ja konsensus odotti pulkkamäen jatkuvan.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com