Sijoittajapalstan nimimerkeiltä lisätuottoa

Mainio tuoreita tutkimuksia esittelevä palsta CXO Advisory on laittanut parhaat löytönsä maksulliseen osaan. Kuitenkin palstalta ilmaiseksi saatava johdanto-osa yhdessä itse tutkimuksen kanssa antaa useimmiten helposti riittävät tiedot uusita löydöistä.
Nyt 4.3. julkistus kertoo, että sijoittajapalstan nimimerkin suojissa tehdyillä kirjoituksilla saan tuottoisia vihjeitä. 
Artikkeli  "Talking Your Book: Social Networks and Price Discovery” on tutkimus 
Valueinvestorsclub.com (VIC) sivuston suositusten osuvuudesta. Kyseisellä sivustolla on 250 rahastoyhtiöissä työskentelevää ammattilaista, jotka vaihtavat analyysituloksiaan keskenään nimimerkin suojissa.
Tutkimuksen mukaan sivuston long suositukset generoivat 3.61% ylituotto ja short suositukset vielä enemmän 4.90% 20 päivän aikaikkunassa.


Alla kuva suositusten tuotosta.

Professional Investor Groups Sharing Value


Toki tulee muistaa, että kyseessä ei ole Arvopaperi lehden Areenan kaltainen avoin ja julkinen palsta vaan ammattilaisten kovaan työhön perustuva suljettu yhteisö, vaikkakin kirjoittajat toimivat nimimerkin suojissa.


 

Related Posts

Lajittelematon

Osinkojen lähdeverotuksen korjaus

Vihdoinkin EU alkaa puuttua asiaan. Onkin ollut täysin käsittämätöntä kun EU-maat eivät ole noudattaneet verosopimuksia.

https://www.porssisaatio.fi/blog/2023/09/29/ulkomaisista-osakkeista-maksettujen-osinkojen-lahdeverotukseen-ehdotetaan-muutoksia/

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com