Veckans affärer suosittelee Nokiaa ja Connectaa

..Mutta ei suosittele Artimplantia.

Nokia on lyöty kovin alas eikä nyt tarvita kovinkaan kummoisia hyviä uutisia että osake lähtisi nousuun. Osake on vuodessa laskenut 70% ja nyt pohja on saavutettu arvelee VA. Osinkotuotto on 5% ja tase on vahva. Potentiaalia tulosparannukselle on uusien älypuhelimien kautta. Myös ostospekulaatiot voivat nostaa kurssia. Riskejä VA näkee siinä että uudet kännykät eivät menestykään ja että kypsillä markkinoilla menetetään vielä enemmän markkinaosuutta.

Connecta  on arvostutasoltaan halpa konsultti jonka seuraava vuosi sattaa olla erittäin hyvä. Asiakkaat ovat palaamassa ja laskutus konsulttia kohden kasvaa VA:n mukaan. Osinkotuotto on 6%. Riskeinä VA näkee suuren riippuvuuden muutamasta isosta asiakkaasta.

Artimplant: VA ei suosittele osallistumista emissioon. Taloudellinen riski on kasvanut, yhtiön tuotteiden tutkimustulokset eivät vakuuta ja tuloskunto mataa.

Related Posts

Kevyttä

Euroopan tukiunioni

Suomessa v. 1994 järjestettiin kansanäänestys EU:hun liittymisestä ja ”kampanjoin” aika tavalla liittymisen puolesta. Kaikenlaisia mielipiteitä minullakin on ollut 🙂

EU on ehkä aina ollut tai ainakin