Timon listan päivitys

Tänään tapahtunut listan päivitys toi pieniä muutoksia itse listaan, mutta mallisalkun osalta saavutettiin 2 uutta ennätystä: all-time-high salkun arvo ja suurin OMXH25-indeksin voittomarginaali tähän mennessä.

Mallisalkun arvo on nyt 177.01 (aloitus syyskuu 2006: 100.00) ja vastaavan OMXH25-"salkun" arvo on 76.75. Indeksin voittomarginaali on nyt ekan kerran yli 130%. Edellinen mallisalkun all-time-high oli 173.62 (20.7.2007). OMXH25-indeksin all-time-high tarkastelujaksolla oli 129.81 (6.7.2007).

Yhteenvetona voi siis tulkita, että listan mallisalkku on nyt palautunut finanssikriisiä edeltävälle tasolle, kun taas yleinen OMXH-kehitys on palautunut vasta suurinpiirtein puoleenväliin kriisiä seuranneesta laskusta.

Mallisalkku ja OMXH25-indeksi plotattuna:

Tarkempaa tietoa listasivulla: http://www.piksu.net/blogit/timo

One thought on “Timon listan päivitys

  1. Hyvin houkuttelevia tuloksia

    Päällepäin näyttää helpolta seurata osto suosituksia ja ylläpitää vastaavaa salkkua. Taitaa vaan olla niin, että käytännön kaupanteossa erilaiset psykologiset esteet lyövät päälle ja omalla salkulla ei pääse yhtä hyvään tulokseen.

Comments are closed.

Related Posts

Sijoittaminen

UNH ei vähästä horju

Suosittelen aina laajaa hajautusta, koska yksittäisiä yhtiöitä voivat kohdata mitä mielikuvituksellisimmat miinat – vaikkapa rikollisuus eri muodoissaan. Sairasvakuutusjätti United Healthin kimppuun kävi venäläinen hakkeriryhmä tavoitteenaan