Timon listan päivitys

Tänään tapahtunut listan päivitys toi pieniä muutoksia itse listaan, mutta mallisalkun osalta saavutettiin 2 uutta ennätystä: all-time-high salkun arvo ja suurin OMXH25-indeksin voittomarginaali tähän mennessä.

Mallisalkun arvo on nyt 177.01 (aloitus syyskuu 2006: 100.00) ja vastaavan OMXH25-"salkun" arvo on 76.75. Indeksin voittomarginaali on nyt ekan kerran yli 130%. Edellinen mallisalkun all-time-high oli 173.62 (20.7.2007). OMXH25-indeksin all-time-high tarkastelujaksolla oli 129.81 (6.7.2007).

Yhteenvetona voi siis tulkita, että listan mallisalkku on nyt palautunut finanssikriisiä edeltävälle tasolle, kun taas yleinen OMXH-kehitys on palautunut vasta suurinpiirtein puoleenväliin kriisiä seuranneesta laskusta.

Mallisalkku ja OMXH25-indeksi plotattuna:

Tarkempaa tietoa listasivulla: http://www.piksu.net/blogit/timo

One thought on “Timon listan päivitys

  1. Hyvin houkuttelevia tuloksia

    Päällepäin näyttää helpolta seurata osto suosituksia ja ylläpitää vastaavaa salkkua. Taitaa vaan olla niin, että käytännön kaupanteossa erilaiset psykologiset esteet lyövät päälle ja omalla salkulla ei pääse yhtä hyvään tulokseen.

Comments are closed.

Related Posts

M2-rahavaranto EU:ssa
Yhteiskunta

Ylilyöntien aikakausi?

2020-luku on alkanut monessa mielessä ikävästi. Suomessa vuosikymmen alkoi vähälumisimmalla talvella yli vuosisataan, mikä nosti ilmastonmuutoskeskustelua hetkeksi pöydälle. Talven vähälumisuus jäi kuitenkin huomionaiheena nopeasti taka-alalle,

Sijoittaminen

Sijoittamisen teoria ja käytäntö

Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju on vuosien ajan kirjoittanut korostetun paljon säännöllisestä osakkeiden ostamisesta, allokaatiosta, osinkojen merkityksestä, korkoa korolle –efektistä ja osinkoa kasvattavista firmoista, osinkoaristokraateista.

Oksaharjun kunniaksi

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com