Timon listan päivitys

Listan kärki on myllääntynyt viimeinkin Martelan ja YIT:n kärkipaikkojen menetyksen myötä. Martelan osalta syy vaikuttaisi olevan pääasiassa liiketoiminnan tulevaisuuden näkymät ja YIT:llä osakekurssin viime viikkojen voimakas nousu.

Nousupotentiaaliestimaatit ovat myös tippuneet huomattavasti muutamassa viikossa kärkiosakkeille. Elokuun lopussa oli vielä yli 100% nousupotentiaaliarvioita, mutta nyt enää n. 60%, joka sekin tosin olisi oikein hyvä nopeasti ja kokonaisuudessaan toteutuessaan.

Mallisalkun kehitys on jatkunut erittäin hyvänä ja se on nyt tukevahkot 110% tämän vuoden alkuarvoa korkeammalla. Salkun all-time-high on alle 2% nousun päässä, kun taas OMXH25-indeksin pitäisi nousta yli 65% ollakseen omalla ennätystasollaan, joka sekin tosin on yli 30% alemmalla tasolla kuin mallisalkun ennätys (kts. www.piksu.fi/finance/timon_lista/timon_lista.html#Salkku).

 

Related Posts

Lajittelematon

Osinkojen lähdeverotuksen korjaus

Vihdoinkin EU alkaa puuttua asiaan. Onkin ollut täysin käsittämätöntä kun EU-maat eivät ole noudattaneet verosopimuksia.

https://www.porssisaatio.fi/blog/2023/09/29/ulkomaisista-osakkeista-maksettujen-osinkojen-lahdeverotukseen-ehdotetaan-muutoksia/

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com