Timon listan päivitys

Listan kärki on myllääntynyt viimeinkin Martelan ja YIT:n kärkipaikkojen menetyksen myötä. Martelan osalta syy vaikuttaisi olevan pääasiassa liiketoiminnan tulevaisuuden näkymät ja YIT:llä osakekurssin viime viikkojen voimakas nousu.

Nousupotentiaaliestimaatit ovat myös tippuneet huomattavasti muutamassa viikossa kärkiosakkeille. Elokuun lopussa oli vielä yli 100% nousupotentiaaliarvioita, mutta nyt enää n. 60%, joka sekin tosin olisi oikein hyvä nopeasti ja kokonaisuudessaan toteutuessaan.

Mallisalkun kehitys on jatkunut erittäin hyvänä ja se on nyt tukevahkot 110% tämän vuoden alkuarvoa korkeammalla. Salkun all-time-high on alle 2% nousun päässä, kun taas OMXH25-indeksin pitäisi nousta yli 65% ollakseen omalla ennätystasollaan, joka sekin tosin on yli 30% alemmalla tasolla kuin mallisalkun ennätys (kts. www.piksu.fi/finance/timon_lista/timon_lista.html#Salkku).

 

Related Posts

Sijoittaminen

UNH ei vähästä horju

Suosittelen aina laajaa hajautusta, koska yksittäisiä yhtiöitä voivat kohdata mitä mielikuvituksellisimmat miinat – vaikkapa rikollisuus eri muodoissaan. Sairasvakuutusjätti United Healthin kimppuun kävi venäläinen hakkeriryhmä tavoitteenaan