Kuukauden Piksulaiseksi Helge!

Kun Piksun laajentamisesta alettiin keskustella syksyllä 2008, loviisalainen Helge V. Keitel osallistui 22. 10. Helsingissä pidettyyn palaveriin samalla innolla, jolla hän jo seuraavana päivänä aloitti Piksuun kirjoittamisen. Linkki.

Vajaan vuoden aikana Piksun lukijat ovat oppineet arvostamaan niin Helgen laajaa kokemusta talouselämästä, nopeaa reagointikykyä, sujuvaa kynää kuin myös intensiivistä kiinnostusta sosiaalisen median kehittämistä kohtaan.
 
Onnittelut Helgelle!  

One thought on “Kuukauden Piksulaiseksi Helge!

  1. Hupsista!

    Juha, en ehdi kirjautumaan, mutta kiitos kommentista kuvan kera. Lähden minuutin kuluttua Ouluun, jossa teemana hoivan ja hoidon kehittäminen mobiilityökalujen avulla. Kuva on mun gallerioista ja kaikkia mun kuvia voi käyttää vapaasti.

     

    Hellurei!

    Helge

Comments are closed.

Related Posts

Sijoittaminen

EToron pörssilistautuminen

Eräs sijoittajan tärkeimmistä työkaluista urallaan on oikea kaupankäyntialusta. Oikean kaupankäyntialustan valitsemalla kykenet helpottamaan elämääsi ja sijoitusten tekemistä uskomattoman paljon, kun taas valitsemalla väärän alustan, rajoitat

Sijoittaminen

Norwegianin unelma haihtui

Monet piensijoittajat, etenkin kokemattomat, ravaavat kuraojaan kaatuneiden yhtiöiden perässä osakekurssin sukellettua taloudellisen tilanteen mukaisesti.

Halpuus houkuttaa, kuten surkeisiin kauppoihin aina ajautuvaa Sulo Viléniä takavuosien hittikomediassa Tankki