Superfund-rahasto tulee Suomeen

Piksun tiimi kävi Sijoitus 2008 -messuilla tekemässä joukon haastatteluja sijoittajan näkökulmasta mielenkiintoisista asioista ja yrityksistä. Ensimmäisenä näistä julkaistaan Ruotsin kautta Suomeen rantautunut Superfund.

Haasteltavana on Superfundissa Suomesta vastaava Ina Hovi, joka kertoo tarkemmin Superfundin toimintaperiaatteista.

Lisää videomateriaalia on tulossa lähiaikoina.

 

6 thoughts on “Superfund-rahasto tulee Suomeen

 1. Hyvä Janne Ja Super Hedge!

  Toimii loistavasti, floobs pelittää ja Niina hedge kuulostaa oikealta turvatyynyltä. En tunne yritystä, mutta kyllä video tuo vahvan lisäpanoksen Piksuun.

  Kiitos sinulle. Kuva toimii. Ääni kohdallaan. Tekee mieli kysellä, millainen mikki ja mitä ohjelmia käytät. Palataan näihin myöhemmin.

  Moi

  Helge

 2. Kiitos

  On tosiaan hienosti toteutettu, ei voisi olla helpompaa tapaa katsoa videoita. Odotan innolla lisää videoita.

 3. Hyvä

  Toimiva toteutus ja sisältö. Sama homma, että käytetty kalusto kiinnostaa. Ehkä Janne voit esitellä niitä joskus ?

 4. Kalustosta ja muusta

  Kiitos kehumisesta. Tässä on vielä paljon parannettavaa…:)

  Laitteistona mulla on tarkoitukseen sopiva digivideokamera, kamerajalusta sekä ennen kaikkea laadukas haastattelumikrofoni.

  Tuo video on editoinnin ja erilaisten konvertointien jälkeen käännetty .avi-muotoon ja siirretty suomalaiseen http://www.floobs.com -palveluun, josta saan sen sitten upotettua tuohon artikkeliin.

  Floobsin kautta pystyy myös tekemään live-lähetyksiä, jota kokeiltiin viime viikolla TIVIT Foresight -seminaarissa Finlandia-talolla.

  Tätä videomateriaalia on vielä varastossa vaikka kuinka, joten lisää tulee hiljalleen. Viimeisin kuvaus tehtiin tänään, kun haastattelin maailman ensimmäisen Iran-rahaston toimitusjohtajaa.

  Ehkä alkuvuodesta saadaan aikaiseksi myös näitä suoria round table -tapahtumia, joihin olisi mahdollisuus ottaa osaa verkon välityksellä.

 5. JV

  Pitäisikö tuo ääni säätää niin, että se olisi oletusarvoisesti off. Nythän se menee aina päälle, kun sivustolle tulee. Asia lienee tarpeellinen etenkin, jos videoita tulee enemmän.

  1. Ääni pois

   Moi,

    

   Palaan vielä tähän automaattiseen pyörittämiseen. On vielä selvityksen alla miten Floobsissa olevia videoita saadaan mukaan ilman automaattista aloitusta.

   Käytän toistaiseksi YouTube-palvelua, jossa tämä onnistuu.

    

Comments are closed.

Related Posts