Yrittajalinja.fi ja www.piksu.net yhteistyöhön

Piksu.net on aloittanut yhteistyön www.yrittajalinja.fi kanssa. Media-alan tulevaisuus syntyy Piksu:n ja Yrittajalinja.fi kaltaisten  kohdennettujen sivustojen välisestä järkevästä yhteistyöstä. Tämän yhteistyön kautta lukijat löytävät haluamansa laadukkaan tiedon helposti, ja hyvien kirjoittajien artikkelit saavat näkyvyyttä optimaalisessa asiakassegmentissä.

Yrittajalija.fi lukijat ovat yrittämisen ohella kiinnostuneita rahoitusmahdollisuuksista ja usein myös sijoittamisesta. Toisaalta taas monet Piksun lukijoista ovat kiinnostuneita yrittämisestä ja joskus myös pienten yritysten rahoituksesta. Yhteistyön avulla pyritään löytämään optimaalinen keskinäinen näkyvyys niin, että lukijat saavat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Sijoittajan kannalta tämä on eräs esimerkki media alan murroksesta, jossa suuret yleismediat vähitellen väistyvät antaen tilaa pienille, ketterille ja yhteistyökykyisille internet sivustoille.

4 thoughts on “Yrittajalinja.fi ja www.piksu.net yhteistyöhön

 1. Sopivat yhteistyökumppanit

  Piksu nojaa itse yrittäjyyden perinnäisimpään muotoon, ammatimaiseen työntekoon yhteisessä yrityksessä Piksussa. Koska me piksulaiset siten myös olemme yrittäjiä, yrittäjälinja.fi on meille varmasti oikein hyvä ja sopiva yhteistyökumppani.

   

  T. Juha 

 2. ÄÄt poistettu – korjattu

  Nyt on korjattu.

  Kai

Comments are closed.

Related Posts

Sijoittaminen

EToron pörssilistautuminen

Eräs sijoittajan tärkeimmistä työkaluista urallaan on oikea kaupankäyntialusta. Oikean kaupankäyntialustan valitsemalla kykenet helpottamaan elämääsi ja sijoitusten tekemistä uskomattoman paljon, kun taas valitsemalla väärän alustan, rajoitat

Sijoittaminen

Norwegianin unelma haihtui

Monet piensijoittajat, etenkin kokemattomat, ravaavat kuraojaan kaatuneiden yhtiöiden perässä osakekurssin sukellettua taloudellisen tilanteen mukaisesti.

Halpuus houkuttaa, kuten surkeisiin kauppoihin aina ajautuvaa Sulo Viléniä takavuosien hittikomediassa Tankki