Yrittajalinja.fi ja www.piksu.net yhteistyöhön

Piksu.net on aloittanut yhteistyön www.yrittajalinja.fi kanssa. Media-alan tulevaisuus syntyy Piksu:n ja Yrittajalinja.fi kaltaisten  kohdennettujen sivustojen välisestä järkevästä yhteistyöstä. Tämän yhteistyön kautta lukijat löytävät haluamansa laadukkaan tiedon helposti, ja hyvien kirjoittajien artikkelit saavat näkyvyyttä optimaalisessa asiakassegmentissä.

Yrittajalija.fi lukijat ovat yrittämisen ohella kiinnostuneita rahoitusmahdollisuuksista ja usein myös sijoittamisesta. Toisaalta taas monet Piksun lukijoista ovat kiinnostuneita yrittämisestä ja joskus myös pienten yritysten rahoituksesta. Yhteistyön avulla pyritään löytämään optimaalinen keskinäinen näkyvyys niin, että lukijat saavat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Sijoittajan kannalta tämä on eräs esimerkki media alan murroksesta, jossa suuret yleismediat vähitellen väistyvät antaen tilaa pienille, ketterille ja yhteistyökykyisille internet sivustoille.

4 thoughts on “Yrittajalinja.fi ja www.piksu.net yhteistyöhön

 1. Sopivat yhteistyökumppanit

  Piksu nojaa itse yrittäjyyden perinnäisimpään muotoon, ammatimaiseen työntekoon yhteisessä yrityksessä Piksussa. Koska me piksulaiset siten myös olemme yrittäjiä, yrittäjälinja.fi on meille varmasti oikein hyvä ja sopiva yhteistyökumppani.

   

  T. Juha 

 2. ÄÄt poistettu – korjattu

  Nyt on korjattu.

  Kai

Comments are closed.

Related Posts

Talous

Palvelujakin paleltaa jo

Koronan jälkeinen talous on venkoillut oudosti. Historiallisen elvytyksen buustaama kysyntäpiikki johti yhdessä vakavien tuotantohäiriöiden kanssa tarjontapulaan ja inflaatioon, joka alkoi jo kuukausia sitten näivettää teollisuutta.

Palvelujen

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com