Kasterin untuvikko-blogi vaihtoi osoitetta!

Kauppalehden Untuvikosta sijoittajaksi blogini on elänyt hiljaiseloa vime viikot. En ole lopettamassa blogina, vaan aikaani syö taloprojekti ja muut tärkeät jutut. Julkistan nyt kuitenkin näin virallisen taantuman vallatessa Suomen ja Euroopan, että blogini siirtyy Piksun loistavan taloussivuston alle!

Muistakaa ihmiset, että taantumat, lamat ja muut kriisit ovat lähes aina olleen erinomaisia hetkiä ostaa osakkeita ja muita sijoituksia halvalla! Maltti on valttia laskumarkkinoilla, mutta ikuisesti ei kannata odottaa ostohetkeä.

2 thoughts on “Kasterin untuvikko-blogi vaihtoi osoitetta!

 1. Rakentaako Piksu siltaa yli vaikean virran?

  Moi Kasteri, ja tervetuloa joukkoon tummaan ja kirjavaan. Katselen kommenttia kirjoittaessani Golden Gare, San Fransico kuvaa ja mieleeni tuli ajatus siirtymärituaalista. Pystymmekö yhdessä luomaan Piksusta sillan yli vaikean virran?

  Nostaisin täällä nimenomaan keskustelun entistä suurempaan arvoon.

  1. Avoimuus
  2. Erilaisuus
  3. Parveilu
  4. Joukkoäly (ehkä älyttömyyskin)
  5. Norsunluutornien kaataminen
  6. Arkijärjen kunnioittaminen (bondförnuft)
  7. Erilaisuus voimavaraksi (La Différence)
  8. Tervetuola myös tänne http://kknetwork.ning.com/
 2. Minulle tärkeitä arvoja

  Eräs tärkeimmistä kokemuksistani Piksu yhteisössä on liittynyt keskinäiseen kunnioitukseen ja arvostukseen – ystävää tuetaan ja autetaan.

  Ketään ei jätetä ja keneltäkään ei vaadita. Saan toteuttaa itseään juuri sillä tavalla ja niillä menetelmillä kuin itse haluan ja minua tuetaan niissä asioissa jotka olen itse valinnut omiksi päämäärikseni. Minua siis kuunnellaan.

Comments are closed.

Related Posts