Timon listan päivitys

Tämänkertainen listan päivitys oli tavallisen tylsä siinä mielessä, että mallisalkkuun ei tullut muutoksia. Toisaalta salkun arvo vertailuindeksiin nähden kasvoi uuteen ennätykseen (aloitus 29.8.2006 100 pistettä): OMXH25-indeksisalkun pisteluku on nyt 64.66 ja listan mallisalkun pisteluku 125.55. Eroa on siis nyt 94.18% mallisalkun hyväksi.

3 thoughts on “Timon listan päivitys

 1. Kuinka sijoittaa Timon listaan

  Aluksi kiitos päivityksestä & listastasi.

  Timon listaa katsoessa ja sen menestystä seuratessa minulle on herännyt kysymys kuinka sijoittaa Timon listaan. Kokemukseni mukaan 15 osakkeen salkun ylläpito on lopultakin varsin työlästä, erityisesti kun siihen liittyy hyvin menestyneistä osakkeista luopumisen tuskaa ja huonosti menestyvien käänteen toivomista. Eli salkkua vielä pyörittäisi kerran kuukaudessa, mutta kurinalaisuus tahtoo unohtua.
  Lisäksi 15 osaketta taitaa vaati pääomaa jo kohtalaisen paljon, ehkä 15*2000 eli 30000 € ja hajautussyistä tuo HEX-salkku saisi minusta olla ehkäpä 20 % sijoitusomaisuudesta.
  Eli sijoitettavaa pitäisi olla 150000 €.
  Olisiko jotain mahdollisuutta tehdä sijoitusta Timon listaan kimpassa?
  Rahaston perustaminen listan ympärille on liian raskasta ja vaatii paljon pääomaa ja osakkaista.
  Mutta olisiko osakeyhtiön käyttökelpoinen sijoitusmuoto. Yleensä sijoittamisessa käytetään kommandiittiyhtiötä, jolla voidaan helpommin erottaa raha ja valta. Mutta yksinkertain osakeyhtiö, joka sijoittaisi Timon listaan ja jollain lailla ostaisi ja myisi omia osakkeitaan halukkaille, olisi paljon läpinäkyvämpi.
  Löytyykö kiinnostusta?
 2. Minä olen mielelläni mukana.

  Minä olen mielelläni mukana.

 3. eiköhän tuohon jotain voisi sijoittaa jos

  säännöt ovat selkeät

Comments are closed.

Related Posts

Kirjat

Naapurineljännes

30.11. 1939 voittamaton puna-armeija (=ei voittoja) vyöryi Suomeen vapauttamaan nälkää näkeviä työläisiä sorron ikeestä. Puuhassa oli mukana suurta kansansuosiota nauttinut O-V Kuusinen ”hallituksineen”. Koska puna-armeija