Roskapuheet lisääntyvät aikojen kovetessa

Eräässä talousmediassa kauhisteltiin nykyistä tilannetta. Yksityiset ihmiset mokomat omistavat itse asuntoja. Tämä on vaarallista, sillä omistaminen täytyy keskittää ammattilaisille.

Uhka on kuitenkin suhteellisen helppo torjua. Suomalaisilta tuulipukubulleroilta maamme asuntokanta on pikaisesti siirrettävä amerikkalaisten investointipankkien haltuun. Tulee joku tolkku menoon, kun ovat ammattimiehet asialla.

Seuraava uutinen samassa lehdessä oli jo astetta vakavampi. Syksyllä uhkaa ankara asuntopula. Tämä on paha juttu, sillä talvet ovat Suomessa siksi kylmiä, että katto pitää saada pään päälle.

Kuitenkin tähänkin ongelmaan on olemassa ratkaisu. Otetaan runsaat tyhjillään olevat liike-, tuotanto- ja toimistotilat asuntokäyttöön. Liiketilaa nimittäin on takuuvarmasti tyhjänä. Sen näkee omilla silmilläänkin eikä tarvitse luottaa minkään kiinteistövälittäjän vedätyspuheisiin.

Edellisiin nähden kolmas uutinen olikin yllättävä: kiinteistövälitysfirma on mennyt konkurssiin. Siis mitä hittoa? Eikö edes kiinteistövälittäjään voi enää luottaa?

Related Posts