Hyvä aika menettää rahaa.

Jäinkö junasta? Myöhästyinkö hissistä? Nousu alkoi jo. Prosentteja sitten. Nousu on ollut kieltämättä reipasta.

Mitä aiempien vastaavien aikakausien käppyröihin tulee niin yleensä väliin on tullut kestävä noste.

Sijoittaminen on uskonasia. Kaikenlaisia analyysejä tehdään ja niitä luetaan. Niidenkin pohjalla on usko. Usko omaan tekemiseen.

Itse uskoin ettei tämä ihan tästä käänny. Uskoni kyllä horjuu. Pankkien tulokset näyttivät pahalta kannaltani. Olisin pahasti jälkijunassa. Nokiakin pärjäsi huonommin, mutta markkinat tykkäsivät.

Uskoin, että alas mennään 1. ja 2. neljännes. Kolmannella kerrottaisiin jo uusista tilauksista. Saa nähdä. Suomalaisten yhtiöiden arvot eivät ole mitenkään suhteettoman alhaalla, kun katsotaan tilannetta osavuosikatsausten kannalta.

Miten sitä rahaa sitten menetetään? Vaikka niin, että lähdetään paniikissa tekemään kauppaa. Ehtisi edes vähän haalimaan, kun ollaan niin alhaalla. Kaikki käteinen osakkeisiin. Jos, niin uskon tulee olla vahva. Pitää uskoa vaikka kurssit lähtisivät syksyyn menessä rajuunkin laskuun eikä myydä. Myyminen. Se se vasta kallista on. Uskominen on halvempaa. Kannattaa uskoa ja pitää kaksin käsin pörssiraamatustaan kiinni.

Related Posts

Talous

Palvelujakin paleltaa jo

Koronan jälkeinen talous on venkoillut oudosti. Historiallisen elvytyksen buustaama kysyntäpiikki johti yhdessä vakavien tuotantohäiriöiden kanssa tarjontapulaan ja inflaatioon, joka alkoi jo kuukausia sitten näivettää teollisuutta.

Palvelujen

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com