Hyvä aika menettää rahaa.

Jäinkö junasta? Myöhästyinkö hissistä? Nousu alkoi jo. Prosentteja sitten. Nousu on ollut kieltämättä reipasta.

Mitä aiempien vastaavien aikakausien käppyröihin tulee niin yleensä väliin on tullut kestävä noste.

Sijoittaminen on uskonasia. Kaikenlaisia analyysejä tehdään ja niitä luetaan. Niidenkin pohjalla on usko. Usko omaan tekemiseen.

Itse uskoin ettei tämä ihan tästä käänny. Uskoni kyllä horjuu. Pankkien tulokset näyttivät pahalta kannaltani. Olisin pahasti jälkijunassa. Nokiakin pärjäsi huonommin, mutta markkinat tykkäsivät.

Uskoin, että alas mennään 1. ja 2. neljännes. Kolmannella kerrottaisiin jo uusista tilauksista. Saa nähdä. Suomalaisten yhtiöiden arvot eivät ole mitenkään suhteettoman alhaalla, kun katsotaan tilannetta osavuosikatsausten kannalta.

Miten sitä rahaa sitten menetetään? Vaikka niin, että lähdetään paniikissa tekemään kauppaa. Ehtisi edes vähän haalimaan, kun ollaan niin alhaalla. Kaikki käteinen osakkeisiin. Jos, niin uskon tulee olla vahva. Pitää uskoa vaikka kurssit lähtisivät syksyyn menessä rajuunkin laskuun eikä myydä. Myyminen. Se se vasta kallista on. Uskominen on halvempaa. Kannattaa uskoa ja pitää kaksin käsin pörssiraamatustaan kiinni.

Related Posts

Sijoittaminen

EToron pörssilistautuminen

Eräs sijoittajan tärkeimmistä työkaluista urallaan on oikea kaupankäyntialusta. Oikean kaupankäyntialustan valitsemalla kykenet helpottamaan elämääsi ja sijoitusten tekemistä uskomattoman paljon, kun taas valitsemalla väärän alustan, rajoitat

Sijoittaminen

Norwegianin unelma haihtui

Monet piensijoittajat, etenkin kokemattomat, ravaavat kuraojaan kaatuneiden yhtiöiden perässä osakekurssin sukellettua taloudellisen tilanteen mukaisesti.

Halpuus houkuttaa, kuten surkeisiin kauppoihin aina ajautuvaa Sulo Viléniä takavuosien hittikomediassa Tankki