Börsveckan: Neljä uutta ostosuositusta

Osta Avega, Mabi, Fagerhult ja Billerud. Älä osallistu Boule Diagnosticsin listautumisantiin. Odota  Indutraden, Kopparberg Mineralin ja Electran kanssa. Näin suosittelee Börsveckan tällä kertaa.

IT-konsultti Avegan kasvu on voimakasta ja kannattavuus hyvä ja osake saa siis ostosuosituksen. Vahva tase mahdollistaa kasvusatsaukset. Börsveckan ennustaa EPS 3 SEK tänä vuonna, eli p/e-suhde 10.3. Erittäin edullista kirjoitta lehti.

Myös autonvuokraaja Mabi kasvaa nopeasti ja kannattavasti. Osake on sensijaan menestynyt huonosti pörssissä toistaiseksi. Kurssi mataa samoissa lukemissa kuin listautumisen aikoihin viime vuodne kesäkuussa. P/e-suhde 8 on matala arvostus kun kasvu on 30-40% luokkaa.

Valaisinvalmistaja Fagerhultin osakeella on ollut sitkeää menoa, mutta LTS:n osto hyvä uutinen ja käänne on todennäköisesti nyt edessä. Börsveckan ennustaa tälle vuodelle EPS 15 SEK, jolla saadaan p/e-suhde 12. KOska yhtiä lisäksi on jälkisyklinen voittojen pitäisi kasvaa vielä seuraavtkin kaksi vuotta.

Billerud on lehden suosikki paperi- ja metsä-teollisuudessa. Vahvistuva kruunu rasittaa, mutta voitto jatkaa silti kasvuaan.

Terveydenhuoitoalalla toimiva Boule Diagnostics on listautumassa. Yhtiö on jännittävä, mutta arvostustaso on melko korkea. Boule toimii veridiagnostiikan alalla ja on kannattava, ebita oli 20 MSEK 2010. Listatumisanti on hinnoitelu korkeammalla kuin osakkeen tämänhektinen kurssi aktietorgetilla. Börsveckan arvelee että yritystä on yritetty myydä suuremmille toimijoille, mutta että tässä ei olla onnistuttu. Yhtiö on kiinnostava ja sitä kannattaa seurata kunhan se on listautunut. Lehti ei suosittele osallistumista listautumisantiin.

Related Posts

Sijoittaminen

Osakeseurannan päivitys

https://www.sinisaariconsulting.com/StockAnalysisTool.html

Olen päivittänyt tulosennusteita 2021 ja 2022 niille joiden tulos on jo tullut.

Lisäsin uuden välilehden (Multiple Criteria Ranking) jossa laitan firmoja eri faktoreiden mukaan järjestykseen ja

Sijoittaminen

Alibaba on pilkkahintainen

Poliittiset myrskyt eivät horjuttaneet Alibaban kasvua

Raporttikauden jännitykselläkin odotettu osari tulee Alibabalta. Kauppajätti on saanut markkinoilla kylmää kyytiä vähän kaikkien kiinalaisten yhtiöiden tapaan Kiinan hallituksen raivatessa

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com