Fennia yhtiöt perustavat sijoituspalveluyhtiön

Fennia-ryhmän yhtiöt, Fennia ja Henki-Fennia perustavat sijoituspalveluyrityksen, joka antaa sijoitusneuvontaa ja rakentaa rahastovalikoimaa.

Myöhemmin toiminnan vakiintuessa tarjotaan kaikki sijoitustoimintaan ja varainhoitoon liittyvät, lisäarvoa tuottavat palvelut kaikille asiakkaille.

Rakennettavan toiminnan laatu perustuu Fennia-ryhmän korkeaan asiantuntijaosaamiseen sekä menestyksekkääseen varainhoitoon, ja näiden palvelujen laajentamiseen. Palvelulla halutaan parantaa asiakaspalvelua sekä kehittää liiketoimintaa turvaamaan ja kasvattamaan asiakkaiden hyvinvointia ja vaurautta.

– Sijoituspalveluyritys muodostaa luontevan, uuden palvelun Fennia-ryhmälle ja täydentää olemassa olevia vakuutuksellisia varainhoitopalveluja, toteaa Fennian toimitusjohtaja Antti Kuljukka.

One thought on “Fennia yhtiöt perustavat sijoituspalveluyhtiön

 1. Näitähän tulee kuin sieniä sateella

   

  Jo kesällä markkinoille tuli Dividend House, joka poimii nimensä mukaan osinkopapereita

  KL: Suomeen on perustettu uusi rahastoyhtiö Dividend House. Rahastoyhtiöllä on yksi johtava toimintaperiaate: se sijoittaa rahat osinkojen perusteella. Yhtiö on lajissaan ainoa Euroopassa.

  Toinen kesä uutuus oli Titanium yhtiön Trendi joka käynnistyi 31.5.2010:
  Titanium on uusi, kokeneen tiimin vuonna 2009 perustama suomalainen ja pankkiryhmistä riippumaton rahastoyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia omaisuudenhoitopalveluja sekä aktiivisesti hoidettuja sijoitusrahastoja. T

  Ja nyt syksyllä Navigo Brahe on saanut esitteensä kuntoon. Sekin aloitti jo kesällä. Tuotteena on pääomalaina ja sen sijoitusfilosofiaa voisi lyhyesti luonnehtia toiminnaksi kuin rahastojen rahasto, mutta muodollisesti pääomalainana.

  Pekka

Comments are closed.

Related Posts