Veckans affärer: Vko 45 suositukset

Osta Addtech ja Svedbergs mutta myy Mekonomen suosittelee Veckans affärer viikon 45 numerossan.

 

Addtech (Osta, tavoitekurssi 190 (145) SEK): Addtechin kurssi on noussut voimakkasti tänä vuonna. Arvostustaso on silti vielä maltillinen (p/e 13 v. 2010 ja 11 v. 2011). Euroopan jaU SA:n talouskehitys on epävarmaa, mutta pohjoismaissa näkymät ovat valoisampia. Tämä näkyy myös tukkuri Addtechin tuloksessa. Q3 liikevaihto vasvoi 24% ja tulos tuplaantui vuodentakaiseen verrattuna. VA uskoo että liikevaihto palaa krissiä edeltäneelle tasolleen jo tänä vuonna.

Mekonomen (Myy tavoitekurssi 180 SEK): Merkkiriippumaton autohuolto- ja varaosaketju Mekonomen on kehittynyt vauhdilla. Samoin pörssikurssi. Kilpailutilanne on kiristymässä huoltomarkkinoilla, joten VA ei näe perustetta korkealle arvostustasolle (p/e: 20 v. 2010)

Svedbergs (Osta, tavoitekurssi 60 SEK):  Svedbergsillä on välivuosi johtuen heikosta suhdanteesta. Vimmeisen kvartaalin liikevaihto laski 8% ja voitto 15%. Kurssilasku raportin jälkeen oli kuitenkin selvä ylilyönti, joten VA näkee nyt Svedbergsisssä hyvän ostotilaisuuden.

Related Posts

Talous

Työn kustannukset kuosissa

Hyvin jäähtyy Yhdysvalloissa keskuspankeille jopa tärkein inflaatiomittari Personal Consumption Expenditure Price Index. Se putosi vuositasolla jo liki kahta prosenttia eli tavoitehaarukkaansa.

Suurin ero henkilökohtaisen kulutuksen (PCE)