Veckans affärer: Vko 45 suositukset

Osta Addtech ja Svedbergs mutta myy Mekonomen suosittelee Veckans affärer viikon 45 numerossan.

 

Addtech (Osta, tavoitekurssi 190 (145) SEK): Addtechin kurssi on noussut voimakkasti tänä vuonna. Arvostustaso on silti vielä maltillinen (p/e 13 v. 2010 ja 11 v. 2011). Euroopan jaU SA:n talouskehitys on epävarmaa, mutta pohjoismaissa näkymät ovat valoisampia. Tämä näkyy myös tukkuri Addtechin tuloksessa. Q3 liikevaihto vasvoi 24% ja tulos tuplaantui vuodentakaiseen verrattuna. VA uskoo että liikevaihto palaa krissiä edeltäneelle tasolleen jo tänä vuonna.

Mekonomen (Myy tavoitekurssi 180 SEK): Merkkiriippumaton autohuolto- ja varaosaketju Mekonomen on kehittynyt vauhdilla. Samoin pörssikurssi. Kilpailutilanne on kiristymässä huoltomarkkinoilla, joten VA ei näe perustetta korkealle arvostustasolle (p/e: 20 v. 2010)

Svedbergs (Osta, tavoitekurssi 60 SEK):  Svedbergsillä on välivuosi johtuen heikosta suhdanteesta. Vimmeisen kvartaalin liikevaihto laski 8% ja voitto 15%. Kurssilasku raportin jälkeen oli kuitenkin selvä ylilyönti, joten VA näkee nyt Svedbergsisssä hyvän ostotilaisuuden.

Related Posts

Sijoittaminen

Osakeseurannan päivitys

https://www.sinisaariconsulting.com/StockAnalysisTool.html

Lisäsin kaksi uutta välilehteä:

EVA, laskee pääomien tuottojen lisäksi tunnusluvun EVAMargin. Laskukaava löytyy Info-välilehdeltä. Lisätietoja tästä kaavasta

https://www.mckinsey.com/business-functions/strategy-and-corporate-finance/our-insights/comparing-performance-when-invested-capital-is-low#

Earnings_Season, yhteenveto tuloskaudesta.

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com