Finanssialan perusteet verkkokurssi on helppokäyttöinen tietopakkaus

Piksu toimitus testasi Finanssialan keskusliiton tuottaman "Finanssialan perusteet" kurssin. Kurssi sisältää hyvää rahoitusalan perustietoutta modernilla ja helpolla tavalla esitettynä.

   Finanssialan perusteet on Finanssialan Keskusliiton ja sen jäsenyhtiöiden yhteisvoimin tuottama online-kurssi, joka on tehty rahoitus- ja vakuutusalan ammattitutkinnon oppimateriaaliksi. Oppimateriaalissa on kattavat osiot mm. maksamiseen liittyvistä palveluista, sijoittamisesta, säästämisestä, vakuuttamisesta ja eläkeasioista. Osioita voi opiskella haluamassaan järjestyksessä.

Kaikille avoimesta online-kurssista on hyötyä finanssialan opintoja suunniteleville, alaa jo opiskeleville sekä jokaiselle, joka tahtoo kehittää oman taloutensa hallintaa. Aineisto sopii hyvin myös alan uusien työntekijöiden perehdytykseen. Sitä käytetään myös merkonomi- ja tradenomikoulutuksessa.

Käy katsastamassa kurssi täällä www.fkl.fi/finanssialanperusteet

Related Posts

Sijoittaminen

Osakeseurannan päivitys

https://www.sinisaariconsulting.com/StockAnalysisTool.html

Lisäsin kaksi uutta välilehteä:

EVA, laskee pääomien tuottojen lisäksi tunnusluvun EVAMargin. Laskukaava löytyy Info-välilehdeltä. Lisätietoja tästä kaavasta

https://www.mckinsey.com/business-functions/strategy-and-corporate-finance/our-insights/comparing-performance-when-invested-capital-is-low#

Earnings_Season, yhteenveto tuloskaudesta.

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com