Handelsbanken: Osta Kinnevik , Atrium Ljungberg ja Hakon Invest

Handelsbanken suosittelee kolmen osakkeen ostoa tuoreessa analyysissään: Kinnevik, Atrium Ljungberg ja Hakon Invest.

 

Handelsbanken on nostanut muutaman sijoitusyhtiö Kinnevikin omistuksen arvostusta jonka seurauksena uusi ohjekurssi on 159 SEK. Suositus on "LISÄÄ". Pankki näkee myös mahdollisuuksia ylimääräisiin osinkoihin ja/tai osakeostoihin koska kassaa on melko vahva.

Handelsbanken Capital Markets nostaa myös kauppa- ja konttorikiinteistöihin keskittyvän Atrium Ljungberg:in suositusta ja ohjekurssia tasolle lisää (vähennä) ja 85 SEK (78). Taustalla on kuluttajien kasvava ostovoima jonka pitäisi kohta näkyä myös Atrium Ljungbergin tilauksissa. Pankki nostaa tulosennustetta 4-5% vuosille 2011 ja 2012.

Vähittäiskauppaan sijoittavan sijoitusyhtiö Hakon Invest:in ohjekurssi sensijaan laskee hieman 110 SEK (117). Takana on Norjan ICA:n ennustetut tappiot. Kokonaisuutena Hakon saa kuitenkin vielä pitää lisää-suosituksen.

Related Posts

Kirjat

Naapurineljännes

30.11. 1939 voittamaton puna-armeija (=ei voittoja) vyöryi Suomeen vapauttamaan nälkää näkeviä työläisiä sorron ikeestä. Puuhassa oli mukana suurta kansansuosiota nauttinut O-V Kuusinen ”hallituksineen”. Koska puna-armeija