Jaakko Wallenius kuollut

Mm. Kauppalehdessä ja Piksussa blogia pitänyt lohjalainen taloustoimittaja Jaakko Wallenius kuoli pitkäaikaisen sairauden murtamana 11.6.2013.

Hän oli syntynyt 1958 ja opiskeli yhteiskuntatieteitä niin Turun kuin Tampereen yliopistoissa, minkä jälkeen hän työskenteli taloustoimittajana yli 20 vuotta.

Jaakko Wallenius kertoi avoimesti parantumattomaksi osoittautuneen sairautensa etenemisestä viimeisessä blogissaan http://odotushuone.blogs.fi/ .

Kevättalvella lähetin Jaakolle viestin, jossa ilmaisin järkytykseni tilanteesta, mutta ihailuni siitä stoalaisesta tyyneydestä, jolla hän itse asiaan pystyi suhtautumaan.

Jaakon omaisille esitän syvän osanottoni ilmauksen.

3 thoughts on “Jaakko Wallenius kuollut

 1. Avoin osaanottoni

  Olimme Jaakko Walleniuksen kanssa verkkokavereita Facebookissa ja Twitterissä. Luin hänen kirjoituksia ja aavistin viime viikolla yhden englanninkielisen kaverin FB-postituksesta, että Jaakko oli jättänyt nämä maalliset pilvipalvelut. Hän kertoi sairaudestaan avoimesti ja lopputulos oli aavistettavissa. Tunsin sen hänen FB-päivityksistä ja kuvavalinnoista.

  Jaakon kaverin FB-postituksessa luki: "I miss you, Jaakko!"

  Samat sanat suomeksi: "Kaipaamme sinua, Jaakko!"

  Jaakko Wallenius varmaan näkee sieltä korkeammalta, miten me maan matoset täällä räpellämme arjen askareissa. Pieniltä tuntuvat eurokriisit. Otan osaa.

   

   1. Jaakko on minun ihanteeni

    Myös minä seurasin Jaakon blogia. Hänen tapansa suhtautua meitä kaikkia kohtaavaan väistämättömään on jättänyt minuun syvän vaikutuksen ja hänen tapansa elää ja yrittää aina täysillä on minun ihanteeni.  

Comments are closed.

Related Posts