Kahden kerroksen väkeä

Asunnot ja metsä

Esittelen Etuovelta eräitä kohteita. Tuossa linkissä olen jo valinnut ”ei tarjouskauppakohteita”, mutta oikealta ylhäältä pitää lukijan vielä klikata kohdasta ”valinta” halvin ensin. Mukaan tulee jostain syystä vieläkin 0-1 euron kohteita muutama, mutta sitten päästään asiaan. Yksiöitä myydään Itä-Suomesta ja muualtakin häviäviltä pieniltä teollisuuspaikkakunnilta alle 10.000 euroa koko yksiöstä, jolloin neliöhinnaksi tulee esim. alle 200 euroa neliö ja nämä ovat hintapyyntöjä, tinkiäkin voi.

Minulla ei noilla alueilla ole yhtään mitään sidonnaisuuksia, mutta surulliselta tuo vaikuttaa. Joku on niistä aikoinaan enemmän maksanut ja maksanut vastikkeita vuosia. Ongelmia on varmaan omistajien lisäksi pankeillakin.

En ole kohteisiin syvällisesti paneutunut, lähinnä tulee mieleen, mitenkä rauhattomia mahtavat olla vai ovatko? Korjattavaa varmaan as.oyi:ssä on kertynyt, mutta muutoin en noita kaikkia paremmin tuntematta kutsuisi ”pommeiksi”. Asia on hiukan toinen tuossa jämsäläisessä kohteessa, jossa kolmannes eli alakerta on tyhjänä ja on saattanut sitä olla jo pidempäänkin.

Tämä kehitys on ollut sellaista, ettei siitä pahemmin ole huudeltu – eivätkä omistajat tietenkään. HS:ää kun lukee, lähinnä on juttuja stadissa lopetetuista ravintoloista. Voi olla, että juttu on tärkeämpi kirjoittavalle toimittajalle kuin kansantaloudelle. 🙂

Mutta jossain menee paremmin, ainakin näennäisesti. Kohteina on Turusta Aurakatu 1 (kuvassani) ja Linnankatu 24. Koska omistan Turusta aina jotain, etuni mukaista olisi varmaan sanoa, että loistava tilaisuus, hienoja kohteita, vielä saa kun kiirettä pitää yms.

Aurakatu 1 on taatusti levotonta aluetta ja kalleimman kohteen kahden millin kaupahinnan päälle tulee vastiketta 7000 euroa / kk.

Linnankatu 24:sta tyydyn sanomaan vain, etten liioin sitäkään suosittelisi kenellekään, en missään tilanteessa enkä mistään syystä.

Related Posts