Köyhän vinkapita:EUR/USD pom pom pomppii ehkä viikon

 

Nyt kun kreikkasopu siirtyy ensi maanantaihin euron näkymät muuttuivat hieman negatiivispainotteiseksi mutta ei niin ettei toivo siintäisi, siellä viikon päässä! EUR/USD 200 päivän liukuva keskiarvo on 1.2652:ssa jonka kanssa limittyy mukavasti alempi Bollinger ja 200 päivän sitten taas 1,2806:ssa. Nämä molemmat tarjoavat aikamoisen vastuksen ja sitämyöten tuen josta ei aivan heikoilla perusteilla läpi mennä.

Köyhän veikkaus onkin että näiden välissa mennään ensi maanataihin ja suhteellisen turvallisin mielin voisi nyt yrittää myydä tuonne 1.28:n pyrkiviä ralleja. Köyhän pitkän tähtäimen Elliot wave lasku lähtee siitä ajatuksesta vielä, että ollaan ylöspäin pyrkivän korjausliikkeen A aallossa ja sen neljännessä aallossa. Ensimmäisen aallon päätös on minulla 1.2588:ssa joten sen yläpuolella pysyttäessä suhtaudun positiivisesti myös osteluhommiin.

 

 

 

Related Posts

Talous

Työn kustannukset kuosissa

Hyvin jäähtyy Yhdysvalloissa keskuspankeille jopa tärkein inflaatiomittari Personal Consumption Expenditure Price Index. Se putosi vuositasolla jo liki kahta prosenttia eli tavoitehaarukkaansa.

Suurin ero henkilökohtaisen kulutuksen (PCE)