Köyhän vinkapita:EUR/USD pom pom pomppii ehkä viikon

 

Nyt kun kreikkasopu siirtyy ensi maanantaihin euron näkymät muuttuivat hieman negatiivispainotteiseksi mutta ei niin ettei toivo siintäisi, siellä viikon päässä! EUR/USD 200 päivän liukuva keskiarvo on 1.2652:ssa jonka kanssa limittyy mukavasti alempi Bollinger ja 200 päivän sitten taas 1,2806:ssa. Nämä molemmat tarjoavat aikamoisen vastuksen ja sitämyöten tuen josta ei aivan heikoilla perusteilla läpi mennä.

Köyhän veikkaus onkin että näiden välissa mennään ensi maanataihin ja suhteellisen turvallisin mielin voisi nyt yrittää myydä tuonne 1.28:n pyrkiviä ralleja. Köyhän pitkän tähtäimen Elliot wave lasku lähtee siitä ajatuksesta vielä, että ollaan ylöspäin pyrkivän korjausliikkeen A aallossa ja sen neljännessä aallossa. Ensimmäisen aallon päätös on minulla 1.2588:ssa joten sen yläpuolella pysyttäessä suhtaudun positiivisesti myös osteluhommiin.

 

 

 

Related Posts

Sijoittaminen

UNH ei vähästä horju

Suosittelen aina laajaa hajautusta, koska yksittäisiä yhtiöitä voivat kohdata mitä mielikuvituksellisimmat miinat – vaikkapa rikollisuus eri muodoissaan. Sairasvakuutusjätti United Healthin kimppuun kävi venäläinen hakkeriryhmä tavoitteenaan