Kuinka nollat kerätään

SDP:n puoluesihteeri Mikael Jungnerin haastattelusta Talouselämä -lehdessä nousi viikko sitten hienoinen kohu. Hän kertoo Uratie-palstalla vinkkejä, miten pääset 10 000 euron kuukausipalkalle ja hankit miljoonan euron omaisuuden. Suomalaisten keskipalkka on noin 3000 euroa, joten moni taisi hieraista kaksikin kertaa silmiään otsikon nähdessään. http://www.talouselama.fi/uutiset/jungner+sd+kymppitonni+kuussa+ja+milli+pankissa+tayttaa+elaman+tarpeet/a699875

Itseäni alkoi todella kiinnostaa minkälaisia neuvoja hän antaa, kuinka tähän palkkaan päästään. Viimeisenä listassa oli mielenkiintoisin neuvo – ota osaa riskistä. Mene siis töihin yritykseen, jossa saat palkan sijaan omistusosuuksia. Neljä ensimmäistä neuvoa liittyvät omiin toimiin kuten keskity siihen missä olet hyvä tai vaihda työpaikkaa nostaaksesi palkkaa, mutta viides ja viimeinen neuvo sisältää mahdollisuuden hyödyntää suurempaa kokonaisuutta. Jungner neuvoi siis käyttämään vipua.

Sinulla on mahdollisuus hyödyntää neljää eri vipua – toisten ihmisten aikaa, osaamista, pääomia tai systeemejä. Kun sinusta tulee yrityksen omistaja, pääset hyödyntämään mahdollisesti näitä kaikkia. Parhaassa tapauksessa tämä tuo merkittävän rahallisen hyödyn sinulle. Voi toki käydä myös toiste päin. Yritys päätyy konkurssiin ja sinun omistusosuutesi nollaan. Vaikka riski on olemassa, merkittävät omaisuusmassat luodaan hyödyntämällä vipuja.

Nopeasti ajateltuna miljoona saattaa kuulostaa vaikeasti saavutettavalta summalta, mutta ympärilläni olevat ihmiset ja heidän tekonsa todistavat minulle, että vipuja käyttämällä se on mahdollista saavuttaa. Jos jotain haluaa saavuttaa, täytyy maksaa hinta ensin. Ne, jotka osaavat käyttää mestarillisesti vipuja hyväkseen, ovat opiskelleet sitä. Ota selvää kuka on mestari ja opiskele taitoja hänen johdollaan.

Tuloksellista viikkoa
Terhi

www.vaurasnainen.fi

PS. Viikonloppu vierähti mukavasti Jack Steimanin trading -seminaarin parissa. Mestarillista opetusta!

One thought on “Kuinka nollat kerätään

  1. Käytän joskus vipua ja joskus menen omaan vipuun

    Olen käyttänyt joskus vipuja. Vaikka olenkin toisinaan osannut homman niin joskus menen itse omaan vipuun.

    Timon listan pitäjä on osannut mitoittaa osakesalkkunsa aika hyvin, mutta olen varma että tulee päivä jolloin hänkin erehtyy. Timon salkun osakepaino löytyy täältä. Teen kyllä itse omat vipupäätökseni. En kuitenkaan luota Timoon vaikka hän näyttääkin osaavan homman. Kun en tiedä miten hän päätöksiinsä päätyy.

Comments are closed.

Related Posts