Markkinakatsaus: Lastenlauluja ja S&P 500

Miettiessäni markkinoiden tilaa tyttäreni rallatteli taustalla ” Pää, olkapää, peppu, polvet, varpaat, polvet, varpaat”. Minun oli pakko vilkaista uudelleen S&P 500 viikkokuvaajaa. Siellähän on aivan selvästi pää, olkapää…. Ei hemskura. Tuleeko seuraavaksi vielä peppu? Kuvaajaan näyttäisi syntyneen klassinen H&S muodostelma, joka voisi toteutuessaan ehdotella meille korjausliikkeen jatkumista 1150 pisteen kulmille.  Tämä ei olisi useimpien sijoittajien mieleen, mutta antaisi mielenkiintoisen paikan shoppalla jotain mukavaa salkkuun.

 

Tiputin vielä Fibonacci viivat kuvaan. Wolaa, 61,8 %:n korjaustaso on sattumalta aivan siinä H&S muodostelman projektion kulmilla. Onkohan tämä hieman liian herkullista ollakseen totta? Ainakin aivan liian ilmeistä. Mitään takeita tämän toteutumisesta ei tietenkään ole, mutta liitän tämän mahdollisten skenaarioiden joukkoon ja annetaan markkinoiden tehdä mitä ne haluavat tehdä.

 

Viimepäivien käytös, jossa aamun vahvuus kääntyy illan uupumukseksi, ei kieli lyhyellä aikavälillä markkinan vahvuudesta. Nyt paljon on kiinni yritysten tulevaisuuden ohjauksesta sekä USA:n aavistuksen tukalasta lainatilanteesta. Tuntuu siltä, että setup on sellainen, ettei tästä selvitä kuivin jaloin. Parempi siis kaivaa sadevehkeet valmiiksi käden ulottuville.

 

Matias

www.theMMMreport.com

2 thoughts on “Markkinakatsaus: Lastenlauluja ja S&P 500

  1. Katselin kehittyvien maiden

    Katselin kehittyvien maiden ja euroopan osakkeita. Niissä tuo pää-olkapää… kuvio on vielä voimakkaampi ja selvempi. S&P500 jostain syystä nostaa olkapäitään aika korkealle. Muut pitävät olkapäitään luonnollisemmassa asennossa.

    1. Hyvä huomio

      Tämä on erittäin hyvä ja paikkaansa pitävä huomio. Muilla markkinoilla leikit ovat jo paremmin täydessä käynnissä. Aika näyttää saadaanko helpotuksen tuulahduksen tuoma pomppu markkinoille milloin.

Comments are closed.

Related Posts