4 thoughts on “Nettovelaton pesukarhu

 1. Juuri tällaisten kirjoitusten

  Juuri tällaisten kirjoitusten vuoksi palaan päivästä toiseen lukemaan piksu.nettiä. Peltomäen juttujen taso paranee päivä päivältä.

  1. .

   Kiitoksia kiitoksiasmiley Hyvä tietää, että en huvita näillä ainoastaan vain itseäni.

 2. Mutta lopuksi ihme-eläin poro vie kaiken

  Pesukarhun, strutsin ja pandan liiketoiminnat sijaitsevat niin kaukana toisistaan, että niiden välistä logistiikkaa hoitava poro vie koko potin perimillään rahtikuluilla. Kuten hyvin tiedetään porot hoitavat maailman vaikeimman logistisen toimen, joululahjojen jaon: Alle 18:n vuoden ikäisiä lapsia maailmassa on n. 2,5 miljardia. Mutta koska Joulupukki ei ilmeisestikään käy tervehtimässä muslimeita, hinduja tai buddhalaisia, hänen työtaakkansa vähenee vain 15%:iin kokonaismäärästä, eli noin 320:aan miljoonaan. Ja koska perheissä on keskimäärin 3.5 lasta, saadaan lopulliseksi määräksi 148 miljoonaa kotia. Joulupukilla ja poroilla on joulu-aattona aikaa työhönsä 31 tuntia, johtuen maailman eri aikavyöhykkeistä.

  Jos kerran porot selviävät tästä, niin miksei sitten pesukarhun, strutsin ja pandan kolmiodraamastakin.

   

  HYVÄÄ JOULUA

Comments are closed.

Related Posts

Sijoittaminen

UNH ei vähästä horju

Suosittelen aina laajaa hajautusta, koska yksittäisiä yhtiöitä voivat kohdata mitä mielikuvituksellisimmat miinat – vaikkapa rikollisuus eri muodoissaan. Sairasvakuutusjätti United Healthin kimppuun kävi venäläinen hakkeriryhmä tavoitteenaan