OECD näkee valua Turkissa

OECD:n maakatsauksen mukaan Turkissa on odotettavissa voimaksta kasvua lähivuosina. Maan BKT laski v. 2009. 5%, mutta tälle vuodelle odotetaan jo 6% kasvua. Turkkia tukee taloudellinen vakaus, kansainvälisen sijoittajakunnan luottamus ja dynaaminen talouselämä.

Tuoreessa blogikirjoituksessani löytyy tätä tukevaa dataa. Ishares Turkin ETF on kehittynyt tänä vuonna vakaasti ja suotuisasti, mutta arvostustaso on edelleen maltillinen.

(Homo Economicus ei vielä ole ehtinyt Turkin-rahstoa ostaa)

One thought on “OECD näkee valua Turkissa

  1. Minulla on tuota Turkki

    Minulla on tuota Turkki rahastoa (kaupankäyntitunnus TUR) salkussani jonkin verran. Ainoat huolenaiheet tämän muuten niin erinomaisen sijoituksen osalta ovat olleet:

    • Turkin valuutan korkeahko arvostustaso (ostovoimapariteetilla mitattuna)
    • Valuutan arvostustasosta johtuva negatiivinen vaihtotase (vientiteollisuus ei ole ihan niin kilpailukykyistä kuin toivoisin)

Comments are closed.

Related Posts

Sijoittaminen

EToron pörssilistautuminen

Eräs sijoittajan tärkeimmistä työkaluista urallaan on oikea kaupankäyntialusta. Oikean kaupankäyntialustan valitsemalla kykenet helpottamaan elämääsi ja sijoitusten tekemistä uskomattoman paljon, kun taas valitsemalla väärän alustan, rajoitat

Sijoittaminen

Norwegianin unelma haihtui

Monet piensijoittajat, etenkin kokemattomat, ravaavat kuraojaan kaatuneiden yhtiöiden perässä osakekurssin sukellettua taloudellisen tilanteen mukaisesti.

Halpuus houkuttaa, kuten surkeisiin kauppoihin aina ajautuvaa Sulo Viléniä takavuosien hittikomediassa Tankki