Osakevalintatyökalu, Koyfin, soveltuu osaaville yksityissijoittajille ja sijoittamisen ammattilaisille

Sijoittaminen

Koyfin palvelu on eräs parhaista osakeanalyysityökaluista maailmassa, se on toistaiseksi ilmainen ja sisältää kaikki suomalaiset ja pohjoismaiset osakkeet. Koyfin:n luoja Rob Koyfman vierailee oheisella videolla suomalaisen sijoitusryhmä Toto kokouksessa. Häntä haastattelee Toto:n puheenjohtaja Seppo Sinisaari.

Koyfin palvelu eroaa muista osakeanalyysityökaluista kuten Börsdata, Sepon lista, Timon lista, Jyrkin lista ja HomoEconomicus:

  • kyseessä on ammattilaisen työkalu josta löytyy käytännössä kaikki tarvittavat tilinpäätöstiedot, analyysityökalut, teknisen analyysin tunnusluvut kaikista maailman osakkeista ja niiden historiatiedot
  • palvelu on ilmainen, mutta vaatii kirjautumisen
  • palvelussa voi luoda oman seurantalistan ja tälle seurantalistalle voi luoda näkymät, joista löytää helposti kaikki itselle tärkeät tunnusluvut ja historialliset kehitykset (kuten esim. liikevaihto, osingot, tuloksen, kurssi, kurssitrendi,…..)

Koyfin on selkeästi ammattilaisen työkalu. Se ei ole parhaimmillaan kun tarve on valmiille suosituslistoille ja ostovinkeille.  Palvelusta saa halutessaan näkyville analyytikoiden konsensusennusteita, mutta se jättää kuitenkin käyttäjälleen  avoimeksi sen mitä tunnuslukuja ja asioita kukin haluaa päätöksissään käyttää. Koyfin soveltuu ammattimaisille sijoittajille, rahastojen salkunhoitajille ja osaaville yksityissijoittajille.

Piksu toimitus kuuluu Koyfin:n käyttäjiin.

 

One thought on “Osakevalintatyökalu, Koyfin, soveltuu osaaville yksityissijoittajille ja sijoittamisen ammattilaisille

  1. Hyvin kiteytetty. Osa Koyfinista on muuttumassa maksulliseksi lähiaikoina. Kannattaa rekisteröityä nyt koska ennen maksujen tuloa luodut omat watchlistat ja dashboardit säilyvät.

Comments are closed.

Related Posts

Asunnot ja metsä

Asuntokauppaa

Aluksi silmäilin uutista, jonka mukaan as.oy. karhuaa nyttemmin konkurssiin menneeltä rakennusfirmalta noin miljoonaa euroa. Uutisessa ei mainittu as.oy:n nimeä, mutta hallituksen pj:n nimellä löytyi as.oy.