Suomalainen Jolla Sailfish älypuhelin lähtee valloittamaan Aasian markkinoita

Suomalaisen älypuhelinliiketoiminnan lippulaiva, Jolla Oy, haastaa tuotteellaan Sailfish OS alan suuria kilpailijoita ja lanseeraa tänään 3 Hong Kong -operaattorin kanssa Sailfish OS -puhelimen Hong Kongissa.

”Olemme erittäin innoissamme tuomassa Jollaa ensimmäisenä operaattorina Aasiaan”, Jennifer Tan, Hutchison Telecommunicationsin operatiivinen johtaja kommentoi. ”Uskomme, että Jolla on erittäin kiinnostava vaihtoehto älypuhelinten käyttäjille, jotka hakevat uutta ja tuoretta mobiilikäyttökokemusta. 3 Hong Kongin erinomainen 4G-verkkotarjooma yhdistettynä Jollan yhteensopivuuteen Android-sovellusten kanssa tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon.” 

“Hong Kong on mobiilimaailman suunnannäyttäjä, ja olemme hyvin iloisia kumppanuudesta 3 Hong Kongin kanssa”, Antti Saarnio, Jollan hallituksen puheenjohtaja kommentoi. ”Tämä on Jollan ensimmäinen operaattorikumppani koko Aasiassa, ja 3 Hong Kong innovatiivisena operaattorina on meille paras kumppani tuoda Sailfish OS -käyttöjärjestelmä, vaihtoehto markkinajohtajille.”

Tietoa Jollasta
Jolla Oy kehittää mobiililaitteita ja avointa Sailfish OS -käyttöjärjestelmää, joka perustuu osin Nokian hylkäämään MeeGo-käyttöjärjestelmään. Jolla Oy perustettiin vuonna 2011, ja ensimmäiset Jolla-älypuhelimet tulivat markkinoille Suomessa marraskuussa 2013. Tällä hetkellä Jolla-älypuhelimia voi ostaa kaikkialla Euroopassa sekä pian Hong Kongissa ja Intiassa.
jolla.com 

Uskomme, että paras tapa luoda jotakin merkittävää on tehdä se yhdessä. Kehittäjä- ja faniyhteisöt ovat olleet alusta lähtien ideointimme, teknologiakehityksemme ja jatkuvuutemme sydän. Me kuuntelemme ja otamme vastaan palautetta – ilman yhteisön voimaa Jolla ei olisi olemassa.

Jollalla on noin 125 työntekijää ja toimipisteet Helsingissä (pääkonttori), Tampereella ja Hongkongissa.

 

Related Posts

Yhteiskunta

2025

Väinö Linnan Pohjantähti-trilogiassa kuvataan, miten pappilan torpparipariskunta luki lipevän papin kirjoittamaa uutta torpparisopimusta tyyliin ”ellei pappilan etu muuta edellytä”. Sopimus ei tuntunut turvaavan tulevaisuutta sen