4 thoughts on “Uusi osakeseurantatyökalu päivitetty

 1. EPS

  Kiitos. Nyt tiedän että on olemassa myös The Priceline Group ja Systemair! Jäin pohtimaan: jos osakkeiden määrä nousee niin miten se huomioidaan esim. mittarissa EPS, lähinnä vuosien yli menevissä analyyseissä.

  1. EPS

   Kiitos palautteesta. Pyrin valitsemaan seurantaan kiinnostavia yhtiöitä ennen kaikkea Pohjoismaista ja USA.sta Suomen lisäksi. Systemair on jo salkussani ja kohtalaisen hyvä sijoitus. Priceline on seurannassa, Pricelinen täällä tunnetumpia brandeja ovat esimerkiksi Booking,com ja Rentalcars.com, joiden palveluita käytän aika usein. Palvelut toimivat hyvin ja luotettavasti. Ja tietäen minkä luokan provision esimerkiksi Booking.com ottaa hotellivarauksissa, on menestys taattu.

   EPSiä en laske itse, otan sen valmiina. Kyllä EPS-luvuissa pitäisi olla huomioituna osakemäärien muutokset.

   Sergio

 2. EPS-DPS-PRICE sivu on cooli

  Olen käyttänyt eniten tuota EPS-DPS-Price sivua. Siitä saa kivan yleiskäsityksen tuloksen kehittymisestä. Käytän sitä jatkossakin jos vaan julkaiset. yes

  Yksi kysymys. Miten olet tehnyt ennusteet vuosille 2016 ja 2017?

  Olisi muuten kiva jos kirjoittaisit selkokielellä noita käytettyjä lyhennelmiä vaikkapa jonnekin sivun alalaitaan. Kun tyhmempi ei oikein tahdo pärjätä näiden kaikkien termien kanssa. 

   

 3. Infosivu

  Olen lisännyt ensimmäiseksi välilehdeksi Infosivun, jossa kerrotaan, miten tunnusluvut on laskettu ja mistä ennusteet tulevat.

Comments are closed.

Related Posts