Veckans Affärer: Viikon 49 osakesuositukset

Osta Sandvik ja Tradedoubler mutta myy Itab suosittaa VA viikon 49 lehdessään

 

Sandvik (Osta, tavoitekurssi 150 SEK): Sandvik hyötyy voimistuvasta inflaatiosta kasvumarkkinoilla ja raaka-aineiden hintarallista. näistä seuraa pysyvä marginaalinousu. Riskinä VA mainistee yhtiön suhdanneherkkyys, mutta suosittaa ostoa. Ennusteet seuraavan kahden vuoden p/e-suhteelle ovat 14 ja 12.

Tradoubler (Osta, tavoitekurssi 50 SEK): VA näkee nousupotentiaalia osakkeessa, eikä vielä ole liian myöhäistä hypätä junaan. Viimeisimmässä kvartaalissa sekä liikevaihto että voitto nuosivat ensimmäistä kertaa kahdeksaan kvartaaliin. Ensi vuodelle VA ennustaa EPS 3:40 SEK, mikä tarkoittaa p/e-suhdetta 11. Epävarma historia ja kruunun vahvistuminen epäillyttävät kuitenkin.

Itab (Myy): Sekä rahoitustilanne että tulos ovat kuralla, ja kurssi liian korkea verrattuna kuluvan vuoden 3:50 SEK EPS-ennusteeseen verrattuna. Osakeanti on lähes väistämätön. Mahdollisuus piilee ostotarjouksessa, jonka takana voisi olla esimerkiksi Ratos joka omistaa kilpailija HL Displayn.

Related Posts

Talous Yhteiskunta

Kiinasta

Viime päivinä markkinat ovat hermoilleet Kiinan kehityksestä, eikä suotta.

Jos suoraan sanotaan, en ole koskaan ymmärtänyt, miten ihmeessä maailmanhistorian tuhoisinta hallitsijaa Maoa rajattomasti ihaileva kommunistinen valtio

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com