Videohaastattelussa yrittäjä ja asuntosijoittaja Marko Kaarto (2/9) -Mitä tavoitteita juuri nyt?

Edessäni kohoaa yksi maailman seitsemästä ihmeestäChichén Itza,  Meksikossa.

Polttava aurinko saa käteni haromaan taskussani olevaa vesipulloa. Mieleeni juolahtaa ajatus kiitollisuudesta. Olenkiitollinen, että minulla on ollut mahdollisuus kiertää maailmaa viimeiset kymmenen vuotta. Se ollut mainio valinta valintojen viidakossa. Toinen sijoittaa autoon, toinen kesämökkiin ja kolmas tuoppeihin yökerhossa. Minulle matkustaminen ja uuden näkeminen ja kokeminen on ollut tärkeä osa kasvamistani. Oikeastaan innostuin reissaamisesta tosissaan vasta Robert Kiyosakin ja Donald Trumpin Rikastu! -kirjan myötä. Kirjassa Trumpilta kysytään, että mihin hän sijoittaisi 10 000 dollaria?

– Matkustamiseen: New Yorkiin, Pariisiin, jne…

Kirjan luettuani en vielä ymmärtänyt miksi Trump piti matkustamista niin tärkeänä. Jälkeenpäin ajateltuna, noin 50 maassa vierailtuani ja monenmonta kokemusta rikkaampana todella ymmärrän nämä Trumpin sanat ja matkustamisen todellisen arvon.

Ilman harkittua rohkeutta liiketoiminta harvoin leimahtaa liekkiin. Jossain vaiheessa on otettava hyvinkin stressaavia, jopa All-in -henkisiä, mutta harkittuja riskejä. Pelkurit ja varman päälle pelaajat tuntuvat jäävän useimmiten keskitason pelaajiksi.

Syvä henkäys ja päästän ajatukseni hetkeksi tulevaisuuteen… Elän nyt unelmaani ja tänä vuonna muutama suurempi tavoite todennäköisesti päätyy maaliin saakka. Tavoitteiden saavuttaminen ei loppupeleissä tunnu yhtään niin hienolta kuin sitä etukäteen ehkä luulisi. Näin, vaikka homma olisi vaatinut vuosien intensiivisen ponnistelun ja hurjan määrän työtunteja, ongelmia ja niihin työstettyjä ratkaisuja. Tavoitteen saavuttaminen yksinkertaisesti tapahtuu, jossain vaiheessa, kovan työn ja keskittymisen tuloksena. Sanotaankin, että tärkeintä ei ole itse tavoite tai sen saavuttaminen, vaan matka kohti sitä. Verta, hikeä ja kyyneileitä vaatineiden epäonnistumisten ja onnistumisten kentällä on osattava nauttia koko pelistä. Ei ole järkevää unohtaa elämistä, kun tavoittelee jotakin.

Alla olevasta videosta voit kurkistaa Valmennusyhtiö Varapuun videohaastattelun sarjasta osan (2/9)

Aihe: Mitä tavoitteita sinulla on juuri nyt Marko Kaarto?

(Huomioithan, että video on kuvattu jo 13.12.2012)

Sinussa on olemassa suurempi potentiaali kuin mitä ehkä tällä hetkellä uskotkaan!
– Brian Tracy

 

MarkoKaarto.fi
F
acebook.com/asuntosijoittaminen

 
 
 

One thought on “Videohaastattelussa yrittäjä ja asuntosijoittaja Marko Kaarto (2/9) -Mitä tavoitteita juuri nyt?

  1. Tärkeintä ei ole itse tavoite vaan sen saavuttaminen, matka…

    Olen ehdottomasti Markon kanssa samaa mieltä, että parasta haasteiden ja tavoitteiden selättämisessä on itse matka kohti päämäärää. Syötyäni 6 vuotta verenpainelääkkeitä päätin 2007 muuttaa suuntaa. Asetin viisi (5) henkilökohtaisia tavoitteitetta joista neljäs oli täysmaratonin suorittaminen. Aloitin nollasta käymällä ensin vuoden terveysliikunta klubilla, jonka jälkeen sain ensimmäisenä vuonna juostua 385km, seuraavana vuonna 865k, sitten kolmantena vuonna 1.100km ja 3,5 vuoden jälkeen – harjoiteltuani yli 2,500km juoksua sain selätettyä maratonin Kempeleessä 12.08.2012 josta kuva http://bitly.com/maraton-matka Upea kokemus. Sairaasta verenpaine potilaasta, alkavasta diabeteksestä vajaassa viidessä vuodessa maratoonariksi. Syystäkin olen ylpeä, nöyrä ja onnellinen. Nyt tavoittelen viidettä eli viimeistä tavoitettani, jonka olen nimennyt Taurisol nimiseksi projektiksi http://xeeme.com/taurisol Aseta tavoitteita, haasta itsesi =) tv http://markkutauriainen.com

Comments are closed.

Related Posts

Kirjat

Naapurineljännes

30.11. 1939 voittamaton puna-armeija (=ei voittoja) vyöryi Suomeen vapauttamaan nälkää näkeviä työläisiä sorron ikeestä. Puuhassa oli mukana suurta kansansuosiota nauttinut O-V Kuusinen ”hallituksineen”. Koska puna-armeija