Affärsvärlden: Osakesuositukset viikko 3

Affärsvärlden antaa ostosuosituksen kolmelle osakkeelle: Doro, Millicom ja Eolus

 

Doro on lehden vanha suosikki. Puhelinvalmistajan osake on jo noussut edelliseen tavoitekurssiin 30 SEK, mutta AF ennustaa kasvua ja pitää 40 SEK:n kurssia todennäköisenä vuoden 2011 aikana.

Stenbeckien kehitysmaa-puhelinoperaattori Millicom saa myös ostosuosituksen. Uuudet palvelut ,kuten luotoksi soittaminen, rahanvälitys ja datapalvelut tuovat lisätuloja. Yhtiön arvostustaso on n. p/e 15 vuoden 2011 enuustetulle tolukselle, mikä on lehden mukaan vähän kasvupotentiaali huomioiden. AF pitää 770 SEK kurssitavoitetta motivoituna.

Myös First North-listalla noteerattu tuulivoimaprojektiurakoitisja Eolus saa ostosuostuksen. Yritys on tuottanut voittoa joka vuosi 20-vuotisen historiansa aikana. Yhtiön ennakoidaan sopivan riitansa ruostin puolustusvoimien kanssa. Marginaalien ennustetaan vousevan 10% tasolle tänä vuonna jolloin yhtiön arvostus näyttää melko maltilliselta. 50 SEK kurssi olisi AF:n mukaan perusteltu.

Related Posts

Kirjat

Naapurineljännes

30.11. 1939 voittamaton puna-armeija (=ei voittoja) vyöryi Suomeen vapauttamaan nälkää näkeviä työläisiä sorron ikeestä. Puuhassa oli mukana suurta kansansuosiota nauttinut O-V Kuusinen ”hallituksineen”. Koska puna-armeija