Naisista johtajina ja Piksu Talousmediana

 Sain tänään Kai Nymanilta, Piksu Oy:n toimitusjohtajalta, sähköpostikirjeen, jota päädyin kommentoimaan kirjoituksessani.

Aamukahvin aikoina ajattelin kirjoittaa aiheesta "Naiset ovat parempia johtajia", mutta päätin välttää tutkimuksia ja aikaisempia lausuntoja. Tunnen paljon naisjohtajia, jotka pyörittävät yrityksiään tarkasti ja sudenkuoppia vältellen. Naiset ovat hurmaavia, mutta eivät hullaannu riski-investointeihin yhtä helposti kuin me miehet. En kuitenkaan lähde levittelemään omia kokemuksiani; saattaisin vielä ottaa opiksi ja ojennukseksi.

Kai: Hyvät talousalan vaikuttajat ja vapaat kirjoittajat!

Piksu sivustomme liikenne on kehittynyt positiivisesti. Meillä oli maaliskuussa 22 000 kävijää ja 140 000 sivunlatausta. Ylläpitämämme sivustot, blogit ja kirjoitukset ovat suosittua luettavaa – suomalainen yleisö rakastaa sitä että kaikki kirjoitukset ja sisältö on tehty sydämestä ja todellisesta sanomisen halusta.

Helge: Piksu edustaa uutta mediaa ja tuo "kirjoitukset ja sisältö on tehty sydämestä ja todellisesta sanomisen halusta" pitää paikansa. Kirjoitan työkseni paljon, omia blogeja ja thredejä, olen blogannut Kauppalehdessä alusta alkaen. Piksuun tutustuin viime syksynä. Näin nopeasti aika menee. Sain kutsun osakkaaksikin, mutta joudun vielä puolisen vuotta keskittämään kaiken huomioni yrityksemme uusiin aluevaltauksiin. Ehkä osakeanteja tulee myöhemmin?

Kai: Kaikki olette tervetulleita mukaan Piksu toimintaan juuri siinä laajuudessa kuin kukin katsoo järkeväksi. Yritämme joka tapauksessa kaikki pitää yhtä ja auttaa toinen toisiamme saavuttamaan näkyvyyttä ja löytämään meille itse kullekin soveltuvan lukijakunnan.

Helge: Piksussa kirjoittaminen tuntuu "kodikkaalta". En koe blogaavani jossain kylmänviileässä talousmediassa. Piksu on siinä mielessä fiksu.

Kai: Piksu yhteisöömme on tullut mukaan muun muassa yritysalyysejä tuottava Inderes (http://piksu.e-research.fi/Index.action). Inderes koostuu vapaista free-lance analyytikoista, jotka hyötyvät siitä, että heidän  tuloksia referoidaan, heitä pidetään esillä julkisuudessa  ja analyytkoille annetaan palautetta.  Inderes analyysit ovat kaikkien kirjoittajien käytössä ihan riippumatta siitä kirjoitatteko Pikusuun vaiko muualle.

Aurinkoista kevättä!

Kai  🙂

Helge: Toivottavasti en julkaissut lupaa kysymättä sisäistä postiliikennettä, jota ei ole tarkoitettu julkisuuteen. Piksussa on myös naispuolisia taloudesta ja politiikasta kirjoittavia blogisteja. Ehkä nämä mielipiteensä julki tuovat euroehdokkaat ovat panoksellaan tuoneet sivustolle pehmeyttä ja sosiaalisuutta, vaikka kykypuolueesta Kokoomuksesta tulevatkin;) Piksua johdetaan lempeästi ja kirjoittajia kunnioittaen, vaikka miehet ovatkin näkyvästi remmissä. Informaatiota on paljon, seuraan Piksua päivittäin. En ole vielä kokeillut sisällön tuottamista kännykällä. Ehkä Janne osaa kertoa, miten se tehdään.

Lukijat ratkaisevat, ovatko piksulaisten kiinnostavia ja kannattaako sisältörikkaalle sivustolle palata. Toivoisin niin, koska Jaikun jälkeen Suomeen tarvitaan Web 2.0 uudistuksia. Piksu ja Qaiku, Floobs ja muutama muu ovat maassamme tällaisia. Nostan 1.4.2009 hattua Piksulle!

Tätä eivät irvileuat saa tulkita Aprillipilaksi.

Aurinkoinen kevättervehdys talviunesta heräävästä Loviisasta. Täällä atomi halkeaa!

Helge

http://kknetwork.ning.com/

PS: Ningissä on viime aikoina esiintynyt spammaajia, mutta olette tietenkin kaikki tervetulleita avoimeen innovaatiokeskusteluun.

 

 

 

Related Posts