Timon listan päivitys

Olisin niin mielelläni jo päässyt hehkuttamaan Timon listan mallisalkun 100% voitosta OMXH25-indeksiin verrattuna, mutta ei ihan pysty: johto on nyt 99.75% äskeisen päivityksen jälkeen (salkun arvo 125.51, indeksi 62.83 pistettä). Pienestä on kiinni, mutta tämän lajin lähitulevaisuus on ns. vaikeasti ennustettavissa, joten täytyy vain kärsivällisesti odottaa ja hehkuttaa sitten, kun on sen aika.

Kiitän saamastani huomiosta kuukauden Piksulaisen valinnassa ja mukavaa on sekin, että meidän listamme on noteerattu myös Piksun ulkopuolella Pörssisäätiön sivuilla, jotka tosin nyt juuri näyttävät olevan alhaalla. Onkohan niin valtava suosio, että serveri on kaatunut?

One thought on “Timon listan päivitys

  1. Timon mallisalkku pärjännyt erinomaisesti…

    … eikä niitä prosentin murto-osia räknää muut kuin enintään tohtorismiehet 

    [ "johto on nyt 99.75%" ] Linkki: http://www.piksu.net/blogit/timo

    T. Juha

Comments are closed.

Related Posts

Sijoittaminen

EToron pörssilistautuminen

Eräs sijoittajan tärkeimmistä työkaluista urallaan on oikea kaupankäyntialusta. Oikean kaupankäyntialustan valitsemalla kykenet helpottamaan elämääsi ja sijoitusten tekemistä uskomattoman paljon, kun taas valitsemalla väärän alustan, rajoitat

Sijoittaminen

Norwegianin unelma haihtui

Monet piensijoittajat, etenkin kokemattomat, ravaavat kuraojaan kaatuneiden yhtiöiden perässä osakekurssin sukellettua taloudellisen tilanteen mukaisesti.

Halpuus houkuttaa, kuten surkeisiin kauppoihin aina ajautuvaa Sulo Viléniä takavuosien hittikomediassa Tankki